BIST 10.046
DOLAR 32,27
EURO 34,59
ALTIN 2.415,95

Korkuç kaza

Korkuç kaza

İran'dan suriye'nin başkenti şam'a gitmek üzere 50 yolcu, 4 mürettebat ile yola çıkan ve içerisinde iranlı kafileyi taşıyan otobüs, şanlıurfa-diyarbakır karayolu 23. kilometre akziyaret mevkiinde takla attı.

Korkuç kaza

İran'dan Suriye'nin başkenti Şam'a gitmek üzere 50 yolcu, 4 mürettebat ile yola çıkan ve içerisinde İranlı kafileyi taşıyan otobüs, Şanlıurfa-Diyarbakır karayolu 23. kilometre Akziyaret mevkiinde takla attı.

Korkuç kaza

İddiaya göre kaza, otobüsün fren pedalının arızalanması sonucunda meydana geldi. Seyir halinde iken arızalanan fren pedalını düzeltmeye çalışan araç şoförü, direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Korkuç kaza

Aşırı hızlanan otobüs, Şanlıurfa'ya bağlı Akziyaret
mevkiinde şarampole yuvarlandı. Taklalar atarak ters dönen otobüsün şoförü Azeri uyruklu İran vatandaşı İbrahim Dadaşoğlu(31) kazanın etkisiyle otobüsten dışarı fırladı.

Korkuç kaza

Otobüs içerisinde bulunan 50 kişi yaralanırken, 3 kişi de olay yerinde hayatını kaybetti. Otobüsten güçlükle çıkarılan yaralılar ambulanslarla Şanlıurfa'daki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı. Can pazarı yaşanan kazada hayatını kaybedenler ise cenaze araçları ile morga taşındı.