BIST 11.237
DOLAR 42,57
EURO 49,62
ALTIN 5.756,88

Konya'da ayrı yaşadığı eşini ve baldızını sokakta bıçakladı

Konya'da ayrı yaşadığı eşini ve baldızını sokakta bıçakladı

KONYA'da boşanma aşamasında olduğu eşi Sevilay Gödeş (32) ve baldızı Nermin Binar'ı (36) bıçakla yaralayan Himmet Gödeş (43) yakalanarak gözaltına alındı.

Konya'da ayrı yaşadığı eşini ve baldızını sokakta bıçakladı - Resim: 1

Olay, saat 14.00 sıralarında merkez Selçuklu ilçesi Nalçacı Caddesi'nde meydana geldi. Himmet Gödeş, iddiaya göre bir süredir ayrı yaşadığı ve kendisine boşanma davası açan eşi Sevilay Gödeş ile baldızı Nermin Binar’ı yolda yürürken gördü.

Konya'da ayrı yaşadığı eşini ve baldızını sokakta bıçakladı - Resim: 2

Gödeş, aralarında çıkan tartışma sonucu eşi ve baldızına bıçakla saldırdı. Kalçasından yaralanan Sevilay Gödeş ile vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Nermin Binar, kanlar içinde kaldı. Yaralı kadınların imdadına çevredeki vatandaşlar koştu. 

Sokakta dehşet saçtı! Eşi ve baldızını...

Konya'da ayrı yaşadığı eşini ve baldızını sokakta bıçakladı - Resim: 3

Yaralılara ilk müdahale bir mağaza içerisinde yapıldı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.

Konya'da ayrı yaşadığı eşini ve baldızını sokakta bıçakladı - Resim: 4

Ambulanslarla Konya Numune Hastanesi’ne kaldırılan iki kardeşin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.   

Haberin videosunu izlemek için tıklayın