BIST 10.209
DOLAR 32,36
EURO 34,77
ALTIN 2.401,55
GÜNCEL

Kocasını başka kadınla görünce bıçakla saldırdı

Boşanmak üzere olduğu kocası Ercan B.'yi , sevgilisi olduğu iddia edilen bir kadınla gören N.B., çantasından çıkardığı bıçakla kolundan yaraladı. O anlar güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Denizli’nin Pamukkale ilçesinde boşanmak üzere olan kocasını sevgilisiyle gören kadın kocasını omuzundan bıçakladı. Olay iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Olay, bugün saat 09.15 sıralarında, 15 Mayıs Mahallesi'nde meydana geldi. N.B., boşanma davası süren, iki çocuğunun babası kocası Ercan B.'yi sokakta yürürken başka bir kadınla gördü. Dış cephe kaplama işi yapan kocasına tepki gösteren N.B., daha sonra çantasından çıkardığı bıçakla saldırdı. Kolundan yaralanan Ercan B., boşanma davaları süren eşinin elindeki bıçağı almayı başardı. Sokak ortasında yaşanan o anlar, bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi. Çevredeki vatandaşlar, yaralanan Ercan B.'ye yardım etmeye çalıştı. N.B. ise bir sandalyeye oturup, kocasına ve sevgilisi olduğu iddia edilen kadına tepki göstermeye devam etti. Ercan B., olay yerine gelen ambulansla Denizli Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Olay yerinden ayrılan N.B. ise polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Sitene Ekle
Etiketler