BIST 9.998
DOLAR 32,40
EURO 34,90
ALTIN 2.409,30

Kızlarımın eline morgda gül verdim!

Kızlarımın eline morgda gül verdim!

Antalya'da katil babaları Göksel Akşeker tarafından katledilen 3 yaşındaki Hira ve 5 yaşındaki Elasu'nun acılı annesi Şura Akkök ilk kez konuştu... Çocuklarını son kez morgda gördüğünü ve korkudan sımsıkı sıktıkları ellerine gül verdiğini anlattı.

Kızlarımın eline morgda gül verdim!

Antalya'da katil babaları Göksel Akşeker tarafından katledilen 3 yaşındaki Hira ve 5 yaşındaki Elasu'nun acılı annesi Şura Akkök ilk kez konuştu... Çocuklarını son kez morgda gördüğünü ve korkudan sımsıkı sıktıkları ellerine gül verdiğini anlatan Şura Akök, "Ölmeyi bekliyorum. Her gün mezarlarına gidiyorum, toprağa sarılıyorum. O zaman kendimi onlara yakın hissediyorum. Yavruma, “Canın çok acıdı mı?” diye sormak istedim, “Geçti, geçti” diye başını okşamak istedim. Kafaları paramparça olmuştu yavrularımın..." dedi... İşte acılı anne Akök'ün Hürriyet'ten Ayşe Arman'a anlattıkları:

Kızlarımın eline morgda gül verdim!

- Ölüyüm ben. İki yavrumla birlikte ben de diri diri toprağa girdim. İnsanın kalbinin taşıyamayacağı bir acıymış. İki meleğim artık yok (Ağlamaya başlıyor). Bazen inanamıyorum. “Bu bir kâbus, uyanacağım” diyorum. Ama kâbus devam ediyor. Ölmeyi bekliyorum. Her gün mezarlarına gidiyorum, toprağa sarılıyorum. O zaman kendimi onlara yakın hissediyorum. İnanmayacaksın ama dün büyük kızımın sesini duydum. “Anne” dedi bana. Üç aydan beri ilk defa kızımın sesini duydum. Yavruma, “Canın çok acıdı mı?” diye sormak istedim, “Geçti, geçti” diye başını okşamak istedim. Kafaları paramparça olmuştu yavrularımın...

Kızlarımın eline morgda gül verdim!

MORGDA KIZLARIMIN ELİNE GÜL VERDİM - Onları o halde gördüm. Onları son kez kucaklamak istedim. Beş yaşındaki kızımın ayakları yamulmuştu. Eli ayağı felçli gibiydi. Acı çekti mi acaba ölürken? Ya öbürü, bebek daha, üç yaşında... Kendi öz evlatlarına kıyan bir baba olmaz olsun! Peki onun anasına ne demeli? O kadın, oğlunun nasıl bir sapık zihniyete sahip olduğunu bildiği halde, benim çocuklarımla baş başa bırakıp gitti. Son iki gündür evde değilmiş. Ev sahibi şüphelenmiş, “Bu çocuklar niye gözükmüyor?” diye polise haber vermiş. Perşembe günü vurulmuşlar ama cansız bedenleri pazar günü bulundu. Benim çocuklarım şu anda toprağın altında. Katil oğluna yardım ve yataklık eden kadın ise hâlâ dışarıda! Kızlarımı, o caniyle baş başa bıraktı.

Kızlarımın eline morgda gül verdim!

- Şu anda cennetteler. Zaten ellerine morgda gül verdim. Onların hiçbir suçu, günahı yoktu. Niye kıydı ki onlara? Derdi benimleydi. Benden intikam almak istiyordu. Allah korkum var benim. Olmasa, o ölü adamı testereyle parçalamak istiyorum. Öfkem çok. Ölmüş olması da öfkelenmeme engel değil. Bebekti onlar daha. Dünyadan haberleri yoktu...