BIST 10.159
DOLAR 32,13
EURO 35,06
ALTIN 2.469,07
DÜNYA

Kız arkadaşına 148 kere evlenme teklif etti!

İngiltere'de yaşayan Ray Smith isimli adam kız arkadaşına, onun haberi olmadan, 148 kere evlenme teklif etti.

İngiltere, Grimsby’de yaşayan Ray Smith’in kız arkadaşına evlenme teklif etmek için seçtiği yol bu ara sosyal medyanın gündeminde...


Partnerine evlilik teklif etmeye karar verdiği günden itibaren, elinde tuttuğu ve üzerinde "Benimle evlenir misin?" yazan kartla, kız arkadaşının haberi olmadan tam 148 adet fotoğraf çeken Smith, sonunda bu fotoğraflardan bir video hazırlayarak sevgilisine asıl teklifinde bulundu.


Huffington Post’ta yer alan habere göre Noel akşamı hazırladığı videoyu arkadaşları ve ailesinin önünde kız arkadaşı Claire Bramley’e izleten Smith, "Evet" cevabı aldı.


Smith’in hazırladığı video 12 gün içerisinde bir milyondan fazla izlendi. Şu an çiftin ilk bebeklerine hamile olan Bramley Metro’ya yaptığı açıklamada, erkek arkadaşının doğacak bebeklerine anı olması için fotoğraf çektiğini söylediğini, kendisinin "Benimle evlenir misin?" yazan kartın farkında olmadığını söyledi.


Ray Smith’in YouTube’daki videosunun altında yazdığı yorumda, kız arkadaşının şüphelenmemesi için her fotoğraftan bir kartlı, bir de kartsız çektiğini ve onun durumun farkına varmaması için çok çaba sarf ettiğini söyledi.

Sitene Ekle
Etiketler