BIST 10.056
DOLAR 32,21
EURO 34,79
ALTIN 2.418,76

Kıvanç Tatlıtuğ'un sırları

Kıvanç Tatlıtuğ'un sırları

Kıvanç tatlıtuğ podyumlardan oyunculuğa geçiş yaptıktan sonra fırtına gibi esti. dizileri sadece türkiye’de değil ortadoğu’da da hayranlıkla izlendi. ‘aşk-ı memnu’daki ‘behlül’e ‘bebek yüzlü’ haliyle can veren ünlü oyuncu, ‘ezel’deki façalı ‘sekiz’ tiplemesiyle de büyük beğeni kazandı. yeni...

Kıvanç Tatlıtuğ'un sırları

Kıvanç Tatlıtuğ podyumlardan oyunculuğa geçiş yaptıktan sonra fırtına gibi esti. Dizileri sadece Türkiye’de değil Ortadoğu’da da hayranlıkla izlendi. ‘Aşk-ı Memnu’daki ‘Behlül’e ‘bebek yüzlü’ haliyle can veren ünlü oyuncu, ‘Ezel’deki façalı ‘Sekiz’ tiplemesiyle de büyük beğeni kazandı. Yeni Aktüel, Tatlıtuğ’un bilinmeyen yönlerini 10 maddede topladı...

Kıvanç Tatlıtuğ'un sırları

1983 Adana doğumlu, akrep burcu. Beş kardeşin en küçüğü. Babasının kalp ameliyatı geçirmesinin ardından 1997’de İstanbul’a taşınmışlar ve Kalamış Lisesi’nden mezun olmuş.

Kıvanç Tatlıtuğ'un sırları

HAYALİ NBA’E GİTMEKTİ

Adana’dayken Fiskobirlik, Çukurova, Devlet Su İşleri ve Tarsus Amerikan Koleji’nde basketbol oynamış. En büyük hayali bir gün NBA’e girebilmekmiş. İstanbul’da iki yıl Ülkerspor’da, birer yıl da Beşiktaş ve Fenerbahçe’de oynamış. Sakatlanınca bırakmak zorunda kalmış.

Kıvanç Tatlıtuğ'un sırları

Annesi bir gün Beylikdüzü’nde bir marketin camında mankenlik ilanı görmüş ve oğlunun haberi olmadan birkaç fotoğrafını ajansa yollayıvermiş. Böylece fotomodellik dönemi başlamış.