BIST 9.884
DOLAR 32,46
EURO 34,71
ALTIN 2.435,22
MEDYA

Kısmetse Olur'da Daniela, Fatma'ya fena yüklendi!

Kısmetse Olur'da Fatma'nın keki keserken parçaladığını fark eden Daniela, gelin adayını çok sert eleştirdi. Bu eleştiriler karşısında sessiz kalmayan Fatma ise Daniela'ya öyle bir cevap verdi ki, Daniela birşey söyleyemeden gitmek zorunda kaldı.

Kısmetse Olur'da başta kendisi ile ilgilenen Serhan'ın Fatma'ya olan aşkından rahatsız olan Daniela, yeni gelin adayını rahat bırakmamakta kararlı gözüküyor.



Kısmetse Olur'da Fatma'nın kahvaltı bıçağı ile kek kestiği için kekin dağıldığını fark eden Daniela,yeni yarışmacıya yüklendi. 'Kahvaltı bıçağı ile kek mi kesiyorsun? İnanamıyorum sana ya! Bir kek kesmeyi bile becerememişsin! Kek böyle mi kesilir? Fatma'nın gerçek yüzü ortaya çıkmaya başladı! Biraz mutfak marifeti öğren canım. Daha kek kesmeyi bile bilmiyorsun. Bir de evlenmeye gelmişsin buraya. Ay, tamam Fatma'cım tamam! Ben sana kek kesmesini öğretirim...' diyerek kendisine yüklenen Daniela'ya cevabı ise oldukça sert oldu. Fatma, Daniela'ya; 'Diğer bıçaklar kirliydi. Melis bana bu bıçağı verdi, bununla kestim o yüzden. Böye yemeği seviyorum ki böyle kesmişim. Sana ne? Noldu, Serhan'ın annesi sana göndermediği için kıskandın mı yoksa?' diyerek cevap verdi.

Sitene Ekle
Etiketler
kek