BIST 9.679
DOLAR 32,51
EURO 34,79
ALTIN 2.419,24
MEDYA

Kısmetse Olur yeni adaylar kim? 7 Kasım 2015

Kısmetse Olur yeni adaylar kim? Kısmetse Olur yeni gelin adayı Sermin kim? Kısmetse Olur yeni damat adayı Önder kim? Kısmetse Olur yeni bölüm neler yaşandı? Kısmetse Olur son bölüm kimler elendi? Kısmetse Olur eleme günü yaşananlar neler?

Kısmetse Olur'da Daniela ve Adnan'ın elenmesinin ardından 2 yeni aday yarışmaya dahil oldu. Kısmetse Olur 7 Kasım eleme gecesinde yarışmaya yeni adaylar dahil oldu. Kısmetse Olur'da kzlar evine Sermin, erkeler evine Önder'in dahil olduğu bölümde neler yaşandı?


Kısmetse Olur yeni gelin adayı Sermin kimdir?


Kısmetse Olur'un 7 Kasım eleme gecesinde yarışmaya dahil olan Sermin 26 yaşında. Anadolu Üniversitesi İşletme bölümü mezunu olan Sermin doğma büyüme Kayserili. Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Sermin ailesiyle birlikte Kayseri'de yaşamını sürdürüyor. Kısmetse Olur'un yeni gelin adayı Sermin'in damat adaylarında bıraktığı ilk izlenim ise olumlu oldu. Sermin 'Konuşmasını ve oturup kalkmasını biliyor' şeklinde yorumlar aldı. Kafasında bir isim olduğunu ve onun için yarışmaya katıldığını söyleyen Sermin, gönlünde yatan damat adayının ismini açıklamadı. 


Kısmetse Olur yeni damat adayı Önder kimdir?


Kısmetse Olur yarışmasının yeni damat adayı Önder 28 yaşında. Önder otomotiv sektöründe kendi işini yapıyor. Doğma büyüme İstanbullu olan Önder'in annesi Karslı, babası ise Konyalı. Oğlak burcu olan Önder yarışmaya Ceyda'yı tanımak için geldiğini açıkladı. Kızlar evine yaptığı ilk ziyarette maço duruşuyla dikkat çeken Önder, 'Ceyda çok duygusal bir insan. Benim tarzımda erkeklerden hoşlanıyor. Onu anlayabileceğimi düşünüyorum. Bir erkekte yaşayabileceği herşeyi bende yaşayabilir. Yeri geldiğinde sert, yeri geldiğinde ılımlı biri olurum.' diyerek kendini tanıtmaya çalıştı.  

Sitene Ekle