BIST 10.083
DOLAR 32,41
EURO 34,74
ALTIN 2.426,24
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kim elendi Ünal Taylı ve Tuğçe Ergişi kimdir?

Kismetse Olur evinde kim elendi sorusunun yanıtı belli oldu. Kısmetse Olur 25 Aralık eleme gecesinde elenen adayın yerine Ünal Taylı ve Tuğçe Ergişi geliyor peki kimdir?

Abone ol

Kısmetse Olur'da dün akşam eleme heyecanı yaşandı ve bu hafta kim elendi sorusu yanıt buldu. Final gecesinde yarışmacılar elenmek üzere gelinler evinden Aycan Varış, damatlar evinden ise Turgay Tepe ismini çıkardı.

Aycan Varış 25 aralık eleme gecesinde evden gitme korkusu yaşarken Rabia Karaca haftanın birincisi oldu.

KISMETSE OLUR'DA 25 ARALAK'TA ELENEN İSİM
Kısmetse Olur final gecesinde çeki alan isim Rabia Karaca olunca elenen isim erkekler evinden oldu. Aycan Varış ipten dönerken elenen Turgay Tepe eve veda etti.

KISMETSE OLUR YENİ GELEN ÜNAL TAYLI KİMDİR?

Kısmetse olur evine yeni gelen isimler bugün açıklanacak. Bu isimler erkekler evi için Ünal Taylı , gelinler evi için ise Tuğçe Ergişi olacak. Peki Ünal Taylı ve Tuğçe Ergişi kimdir?

Stil danışmanı olan Ünay Taylı yarışmada Sibel'e talip olacak. Ünal Taylı eski bir model. Yani Adnan Kızıltaş gibi o da podyumlarda şöhret olamamış isimlerden biri. Tuğçe Ergişi kimdir sorusunun yanıtı izleyici için tanıdık. Zira Tuğçe Ergişi ismini daha önce İşte Benim Stilim yarışması ile duyduk. Tuğçe Ergişi o yarışmada dereceye girememişti ama hayli dikkat çekmeyi başarmıştı.