BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur kadrosu yeni yarışmacılar kimdir isimleri ne?

Kısmetse Olur yeni sezonu bugün başlıyor peki yeni yarışmacılar kimdir kadroda kimler bulunuyor. Kismetse Olur yeni yarismacilarina dair tüm bilgiler haberimizde yer alıyor.

Abone ol

Kısmetse Olur yarışmasında yeni 5 Eylül 2016 Pazartesi günü yani bugün start alıyor. Peki yeni yarışmacılar kimdir eski kadrodan kimler var?

Kısmetse Olur 2. sezon yeni yarışmacıları arasında birinci sezondan iki isim bulunuyor. Kısmetse Olur evinin yeni yarışmacılarının isimleri şöyle :

Aykut Alagöz, Ceyhun Durdu, Deniz Bozkurt, Didem Delen, Gamze Göktürk, Gökhan Sara, Hazal Babalık , Merve Yurdakul, Onur Demirbaş, Rabia Karaca, Semih Kurtulmuş, Adnan Kızıltaş, Serap Gürbüz, Şahin Nart, Tolga Kulakçı, Aycan Varış.

Kısmetse Olur evinin yeni gelin adayları ve damat adayları arasında görsellikleri ile dikkat çeken isimler bulunuyor. Birinci sezon damat adaylarından 2 isim de yeni yarışmacılar arasına dahil edildi. Bu isimler Adnan Kızıltaş ve Semih Kurtulmuş oldu. Her iki isim de geçen sezona özel hayatlarındaki skandallarla damga vurmuşlardı. Özellikle Semih Kurtulmuş ekran şöhretini kullanarak kız ayarlamak ve grup seks yapmakla itham ediliyordu. Semih Kurtulmuş'un Murat ile olan ses kaydı olay yaratmıştı.

Kısmetse Olur yeni sezon gelin adayları arasında ise eski sezondan isim bulunmuyor. Melis Buse Betkayan ile Ceyda Kırıcı'nın olacağı iddia edilmişti. Ancak açıklanan kadroda bu isimler yer almadı.

KISMETSE OLUR YENİ YARIŞMACILARININ İSİMLERİ

Kısmetse Olur yarışmasının ikinci sezon yarışmacıları toplamda 15 kişiden oluşuyor. İşte Kısmetse Olur yeni yarışmacılarının isimleri;

-Adnan Kızıltaş

-Aykut Alagöz

-Ceyhun Durdu

-Deniz Bozkurt

-Didem Delen

-Gamze Göktürk

-Gökhan Sara

-Hazal Babalık

Merve Yurdakul

Onur Demirbaş

Rabia Karaca

Semih Kurtulmuş

Serap Gürbüz

Şahin Nart

Tolga Kulakçı