BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
HABER /  GÜNCEL

Kısmetse Olur gerçekleri yarışmacılar ifşa oldu

Kısmetse Olur gerçekleri ortaya dökülüyor. Kısmetse Olur yarışmacıları ifşa oldu. Ayça Beğen skandal frikiği, Ceyda Kırıcı klip, Adnan Kızıltaş ise çocuk sırrı ile ifşa oldu.

Abone ol

Kısmetse Olur gerçekleri birbir ifşa oluyor. Kısmetse Olur yarışmacılarından Adnan Kızıltaş'ın evlilik dışı çocuğu olduğu, Ceyda Kırıcı'nın eski sevgilisinin klibinde oynadığı, Ayça Beğen'in ise skandal frikiği ortaya çıktı.

Kısmetse Olur yarışmacıların hemen hepsi cast ürünü çıktı. Emre Ubeyli ile Adnan Kızıltaş aslında mankenlik yapıyor. Tankut Denker ABD'de yaşadığını söylüyor ama daha önce yemek yarışmasında yer almış. Mehtap Taşkıran fuar hostesliği yaparken, Nur Erkoç ile Melis Buse Betkayan yarışmacı olarak ekran ekran dolanmış.

KISMETSE OLUR GERÇEKLERİ

Adnan Kızıltaş : Adnan Kızıltaş gerçekte podyumlarda boy gösteriyor ve mankenlik yapıyor. İşte benim Stilim yarışmasında da bu şekilde görünmüştü. Son olarak Adnan hakkında bir sırrı Ceyda Kırıcı ifşa etti. Adnan evlilik dışı bir çocuk sahibi ve bunu da gizliyor.

Emre Ubeyli : Spor hocası olduğunu söyleyen Emre Ubeyli de podyumlarda mankenlik yapan cast ajansı ürünü.

Eser West : Soyadı gerçekte Çakmakçı... Daha önce futbol sahalarında boy göstermiş. Son olarak da eski eşi ile olan skandal patlak verdi.

Tankut Denker : Tankut Denker ABD'de yaşadığını ve spor eğitmenliği yaptığını söyledi. Ancak Tankut Denker de Türkiye'de yemek yarışmalarında boy göstermiş.

CANSEL ÇÖRDÜK GERÇEKLERİ

Kısmetse Olur gelin adaylarından Cansel Çördük de cast ürünü. Daha önce Dershane filminde figüran olarak rol almış.

CEYDA KIRICI KLİP

Ceyda Kırıcı ise Adnan Kızıltaş ile de arkadaş olan eski sevgilisinin klip görüntülerinde ortaya çıktı.

AYÇA EKİN BEĞEN FRİKİK GÖRÜNTÜLERİ

İlkokul mezunu olan Ayça Beğen de daha önce yarışmalara katılmış. Ayça Beğen ile ilgili ortaya çıkan son video görüntüsü ile frikik verdiği bir çekimden.

KISMETSE OLUR NUR ERKOÇ İFŞASI

Kısmetse Olur evinde haftalardır birinci olan gelin adaylarından Nur Erkoç da cast ürünü. Annesi oyuncu olan Nur Erkoç daha önce Kızma Kazan yarışmasında boy göstermiş.