BIST 11.238
DOLAR 42,59
EURO 49,55
ALTIN 5.772,43

Kirayı ödeyemedi çocuğuyla sokakta kaldı sonrası ise inanılmaz

Kirayı ödeyemedi çocuğuyla sokakta kaldı sonrası ise inanılmaz

Lulu isimli genç kadının hikayesi herkese örnek olacak türden. Lulu evinin kirasını ödeyemeyince bir gemi konteynerına taşındı ve orayı kendi sarayı haline getirdi. İşte gemi konteynerından ev yapan Lulu'nun o evi.

Kirayı ödeyemedi çocuğuyla sokakta kaldı sonrası ise inanılmaz - Resim: 1

Lulu isimli genç kadının hikayesi herkese örnek olacak türden. Lulu bir yandan okula giderken bir yandan da tam zamanlı bir işte çalışamıyordu. Yarı zamanlı işte çalışmasına rağmen kızıyla bile zaman geçiremiyordu. Aynı zamanda evinin kirasını ödeyemeyecek duruma geldi.

Kirayı ödeyemedi çocuğuyla sokakta kaldı sonrası ise inanılmaz - Resim: 2

Evinden zorla çıkarılan kadın, ücretsiz olarak temin ettiği 15 metre karelik bir konteynırda yaşamaya karar verdi. Daha önce hiç tecrübesi olmamasına rağmen bir ay boyunca evini restore etti. Yeni pencereler, izolasyon ve yeni bir mutfak. Evinin restorasyonu ise sadece 4.000 dolar (yaklaşık olarak 12 bin TL)’a mal oldu.

Kirayı ödeyemedi çocuğuyla sokakta kaldı sonrası ise inanılmaz - Resim: 3

Lulu, “Paranız olmadığında mecburen yaratıcı olmak zorunda kalıyorsunuz” dedi. Sonuç ise nefes kesici.

Kirayı ödeyemedi çocuğuyla sokakta kaldı sonrası ise inanılmaz - Resim: 4

Ne büyük ne de küçük.