BIST 10.046
DOLAR 32,39
EURO 34,58
ALTIN 2.386,01
MEDYA

Kimyadan daha da soğudum deyince... Bu diyalog çok güldürdü

Kim Milyoner Olmak İster'de Kimya ile ilgili soruyu bilemeyen Esra isimli 19 yaşındaki kızın itirafı izleyenleri kahkahaya boğdu.

Kim Milyoner Olmak İster programının yeni bölümünde 19 yaşındaki Esra isimli genç yarışmacı, Kimya ile ilgili sözleriyle izleyenleri güldürdü. 


'Çelik hangisinin demir ile alaşımından elde edilir?' sorusunu görünce 'Çelik nasıl bir şeydi? Resmini görsem cevaplayabilirim...' diyen genç kız, A-Bakır, B-Gümüş, C-Alüminyum, D-Karbon şıklarından önce A-Bakır; ardındansa C-Alüminyum'u seçerek yanlış cevabı tercih etti. Bunun üzerine Kimya ile ilgili itiraflarda bulunan genç yarışmacı izleyenleri kahkahaya boğdu.


'Keşke Fen okusaymışım da bu soruyu bilseymişim... Kimyadan nefret ediyordum. Bir kez sınavda kopya çekmeye çalıştım. Onda da yakalandım. O günden sonra iyice soğudum.' diyen genç kıza; 'Bundan sonra ilginmeye başla bence.' diyerek teşvik etmeye çalışan Selçuk Yöntem; 'Bundan sonra hiç ilgilenmeyeceğim. İyice soğudum.' cevabını alınca bakın genç kıza ne söyledi...

Sitene Ekle
Etiketler