BIST 9.125
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.325,60
MEDYA

Kim Milyoner Olmak İster'de Survivor Sabriye'yi zorlayan soru

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez dünya şampiyonu olan milli kickboksçu Survivor Sabriye Şengül, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. Zeki Müren ile ilgili bir soru Şengül'ü zorladı.

Kenan Işık'ın sunumuyla başlayan daha sonra Selçuk Yöntem'le devam eden ve son olarak Murat Yıldırım'ın bayrağı devraldığı Kim Milyoner Olmak İster yarışması ATV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam ederken. Son olarak Survivor yarışmasıyla adını geniş kitlelere duyuran milli sporcu Sabriye Şengül'ün katıldığı program dikkat çekti.

SABRİYE'Yİ ZORLAYAN SORU: Sabriye Şengül sorulara doğru cevap vererek heyecanını yendikten sonra program sunucusu Murat Yıldırım'a "Çok da kolay sorular soruyormuşsunuz canım" dedi. Ancak ilerleyen dakikalarda Zeki Müren ile ilgili bir soru Şengül'ü zorladı. İki seçenek arasında kalan Şengül, yarışmadan ayrılmak istemediğini belirtti.

YARDIM EDİN: Sabriye, Zeki Müren sorusunda da çok zorlandı. İki seçenek arasında kalan Sabriye "Yardım edin" diyerek yarışmadan çekilmek istemediğini söyledi.

NE ÇEKİLECEĞİM: Murat Yıldırım'ın, "Hiçbir maçta geri çekilmediniz mi" sorusuna da "Ne çekileceğim" diyerek tepki gösterdi.

Sitene Ekle