BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,76
ALTIN 2.442,01
HABER /  SEÇİM  /  YEREL SEÇİMLER 2019

Kılıçdaroğlu ile Ekrem İmamoğlu ne konuştu? İmamoğlu açıkladı

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için aday göstereceği kesinleşen Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu evinde ağırladığı görüşmenin içeriğiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Abone ol

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, dün sürpriz bir şekilde CHP-İYİ Parti ittifakının ortak adayı olmasına artık neredeyse kesin gözüyle bakılan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu evinde ziyaret etmişti. İmamoğlu o ziyarette konuşulanları açıkladı... 

Cumhuriyet'e konuşan Ekrem İmamoğlu, CHP lideri Kılıçdaroğlu ile İstanbul'a ilişkin sohbet ettiklerini söyledi. İl Başkanlığı'nın organizasyonu ile ziyaretin gerçekleştiğini anlatan İmamoğlu, şunları söyledi:

KILIÇDAROĞLU İLE AİLEMİ TANIDI...  "Bir aile ortamı içinde görüşmemiz oldu. Eşim, çocuklarım, annem, babam kız kardeşim hep birlikte bir kahvaltıda buluştuk. Sayın Genel Başkan ailemizi tanıma olanağı buldu. Kendisinin ziyaretinden onur duyduk."

ADAYLIKTAN ZİYADE... "Türkiye ve İstanbul meseleleri ile ilgili de konuştuk. Adaylıktan ziyade İstanbul'a ilişkin karşılıklı güzel bir sohbet oldu. Beylikdüzü'nde ki başarılı sürece ilişkin Kemal Bey memnuniyetini her zaman dile getiriyor. Bizde ortaya koyduğumuz ne varsa onların paralelinde İstanbul'a ilişkin düşüncelerimizi anlattık."