BIST 9.126
DOLAR 32,36
EURO 35,03
ALTIN 2.325,28
GÜNCEL

Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 3. gününde türkü söyledi

Kemal Kılıçdaroğlu, Adalet Yürüyüşü'nün 3'üncü gününde 16 kilometre yol kat etti.

Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, Adalet Yürüyüşü'nün 3'üncü gününde, toplam 16 kilometre yol kat etti.

Öğleden sonra Kahramankazan'daki Kurtboğazı Barajı mesire bölgesinde yürüyen Kılıçdaroğlu ve beraberindekilere yönetmen Kürşat Candan, tiyatrocu Fisun Demirel ile sanatçı Melike Demirağ da eşlik etti.

Yürüyüş sırasında, Aşık Veysel'in "Uzun İnce Bir Yoldayım" ve Zülfi Livaneli'nin "Arkadaş" şarkısıyla Sebahattin Ali'ye ait olan ve Edip Akbayram'ın seslendirdiği "Aldırma Gönül" şarkısı söylendi.

Adalet Yürüyüşü'nü bugün saat 16.40'ta tamamlayan CHP lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, akşam Kahramankazan Kent Ormanı mesire alanında konaklayacak. Jandarma, kurulacak kamp alanı bölgesini güvenlik çemberine alırken, yürüyüşe katılanlar; jandarma tarafından üst aramasından geçirilip, kamp alanına alındı.

CHP lideri Kılıçdaroğlu ve beraberindekiler, aynı bölgeden sabah 08.00'de yeniden yola çıkıp, Kızılcahamam'a doğru yol kat edecek. Yürüyüşün, pazar günü olması nedeniyle daha kalabalık olması bekleniyor.

Sitene Ekle