BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99

Kendi işinin patronu ol

Kendi işinin patronu ol

Hızlı büyüme sürecine giren yerel gıda markaları, girişimcilere cazip yatırım seçenekleri sunuyor. bunda, içinde bulunduğumuz global krizin de etkileri var elbette. daha açık bir dille ifade etmek gerekirse, piyasalardaki durgunluk bir anlamda küçük girişimciler için cazip fırsatların ortaya...

Kendi işinin patronu ol

Hızlı büyüme sürecine giren yerel gıda markaları, girişimcilere cazip yatırım seçenekleri sunuyor. Bunda, içinde bulunduğumuz global krizin de etkileri var elbette. Daha açık bir dille ifade etmek gerekirse, piyasalardaki durgunluk bir anlamda küçük girişimciler için cazip fırsatların ortaya çıkmasını sağladı. İçinde bulunduğumuz ekonomik konjonktür, firmalar ve girişimciler arasındaki mesafenin kısalmasını sağladı.

Kendi işinin patronu ol

Yabancılara göre daha uygun koşullarda franchise veren yerli gıda markaları, yüksek ciro potansiyeliyle girişimcilerden yoğun talep görüyor. Para dergisi köfteden pizzaya, hamburgerden dönere en popüler markaların franchising şartlarını araştırdı...

İşte bayilik veren firmalar ve koşulları...

Kendi işinin patronu ol

SALAD STATION
Hızlı tüketime sağlıklı alternatif

Salad Station, İbrahim ve Cem Eriş isimli iki kardeş tarafından birkaç ay önce İstanbul Beyoğlu İstiklal Caddesi’nde açıldı. Mönüde 6 değişik çeşit yeşillik üzerine ekletilebilen ve her biri ev yapımı olan 50’den fazla salata malzemesi, birbirinden farklı 14 çeşit salata sosu var. Acelesi olan ya da salatasını daha sonra yemek isteyenlerse pratik kaplar içerisinde sunulan bu lezzetleri alıp yanında götürebiliyor. Ayrıca dürüm seçenekleri var. Bunların dışında çorba, sucuklu kuru fasulye, rokalı mantar ve tavuklu bamya seçenekleri bulunuyor. Franchising sistemiyle yeni şubeler açmaya hazırlanan Salad Station, şu sıralar franchise altyapısını hazırlıyor.
Telefon: 0212 278 48 85
Web: www.salad-station.com

Kendi işinin patronu ol

PATATA
Bu patatesler çok sevildi

Külahta sunulan Hollanda’nın ünlü patates kızartması müthiş ilgi görüyor. Türkiye’de bu işin öncülüğünü yapan markalar birbiri ardına şubeler açıyor. Patata’da bu markalardan biri. Patata’nın halen İstanbul Beyoğlu’ndaki İstiklal Caddesi’nde 2, Eskişehir Espark Alışveriş Merkezi’nde 1 olmak üzere 3 şubesi var. Kısa bir süre sonra Ortaköy’de 1şube daha açılacak. Franchising sistemiyle yeni şubeler açmaya devam eden şirket, franchise giriş bedeli olarak 10 bin TL talep ediyor.
Telefon: 0212 293 60 66
Web: www.patata.com.tr