BIST 9.080
DOLAR 32,37
EURO 34,96
ALTIN 2.325,45
GÜNCEL

Kenan Sofuoğlu F-16 ile yarıştı! Yarışı bakın kim kazandı?

TEKNOFEST İstanbul'da eski dünya motosiklet şampiyonu AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kullandığı motosiklet ile Formula 1 aracı, spor araçlar, Solotürk F-16 uçağı ve bir iş jeti ile yarıştı.

TEKNOFEST İstanbul'da eski dünya motosiklet şampiyonu AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu, kullandığı motosiklet ile Formula 1 aracı, spor araçlar, Solotürk F-16 uçağı ve bir iş jeti ile yarıştı. Nefes kesen yarışı Sofuoğlu kazandı. Üçüncü Havaalanı sahasında gerçekleştirilen yarışı çok sayıda kişi izlerken ortaya renkli görüntüler de çıktı.

Dünyanın en hızlı araçlar TEKNOFEST kapsamında yarıştı. Yarışta "Red Bull Racing Formula 1 arabası", "Kawasaki H2R", "Tesla P100 DL", "Lotus Evora 430 GT", "Aston Martin The New Vantage", "Solotürk F16 uçağı" ve "özel jet Challenger 605" yer aldı.

Söz konusu araçlardan Kawasaki H2R'yi Kenan Sofuoğlu, Lotus Evora 430 GT'yi Red Bull sporcusu Türkiye ralli şampiyonu Yağız Avcı, Aston Martin The New Vantage'i Avrupa Şampiyonu Red Bull sporcusu motosikletçi Toprak Razgatlıoğlu kullandı. Yarışı Sofuoğlu'nun kullandığı "Kawasaki H2R" önde tamamladı. Araçların kıyasıya yarışı hayran bıraktı.

Sitene Ekle
Etiketler