BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Kemal Kılıçdaroğlu'nun gafları!

Kemal Kılıçdaroğlu'nun gafları!

Deniz baykal'ın istifa etmesinin ardından chp'nin başına geçen kemal kılıçdaroğlu söylemleri ve gülümseten gaflarıyla siyasete yeni bir renk ve soluk getirdi. chp'nin başına geçişi de kamuoyunda oluşan "önce söyleyip sonra vazgeçer" tezini güçlendirir nitelikteydi. çünkü kılıçdaroğlu "aday...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun gafları!

Deniz Baykal'ın istifa etmesinin ardından CHP'nin başına geçen Kemal Kılıçdaroğlu söylemleri ve gülümseten gaflarıyla siyasete yeni bir renk ve soluk getirdi. CHP'nin başına geçişi de kamuoyunda oluşan "önce söyleyip sonra vazgeçer" tezini güçlendirir nitelikteydi. Çünkü Kılıçdaroğlu "Aday olmayacağım" açıklamasından sadece bir gün sonra geri adım atıp aday olduğunu söylemişti.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun gafları!

Peki o günden bugüne kadar neler yaptı ve neler söyledi CHP lideri? İşte akılda kalan birkaç örnek...

Kemal Kılıçdaroğlu'nun gafları!

1-Kemal Kılıçdaroğlu, gazetecilere verdiği yeni yıl resepsiyonunda Fenerbahçe tutkusunun sebebini "Çocukluğumuzda Lefter çok iyi bir kaleciydi, ondan etkilenip Fenerli oldum." Şeklinde açıkladı. O sırada Lefter'in kaleci olmadığını hatırlayan bir gazeteci devreye girdi: "Efendim bildiğim kadarıyla Lefter kalecilik yapmadı." Kılıçdaroğlu da biraz şaşkın: "Sanırım bir ara yaptı." cevabını verdi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun gafları!

2-Referandum öncesi darbelere gerekçe oluşturduğu belirtilen TSK İç Hizmetler Kanunu'nun 35. maddesinin kaldırılmasına yönelik teklifte bulanan CHP bundan da geri adım attı. Bir kanun teklifiyle maddenin metinden çıkarılmasını isteyeceklerini belirten CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra yaptığı açıklamada 'tamamen kaldırma' yerine 35. maddenin değiştirilmesini isteyeceklerini söyledi.