BIST 10.046
DOLAR 32,31
EURO 34,67
ALTIN 2.407,97
GÜNCEL

Kemal Kılıçdaroğlu nerede? Yürüyüşte bir ilk yol kapatıldı ve...

Kemal Kılıçadoğlu'nun adalet yürüyüşü 21. gününde. İstanbul'a pazar günü varması beklenen Kemal Kılıçdaroğlu adım adım kente yaklaşırken bugün bir ilk de oldu. 20 gündür hep bir şerit kapatılarak yol açık bırakılmıştı. Bugün gelen görüntü ise şaşırttı.

Kılıçdaroğlu'nun başlattığı Adalet Yürüyüşü'nün 21. gününde D-100 Karayolu'nun İstanbul yönü tamamen kapatıldı. Bunun sebebinin ise bir ihbar olduğu bildirildi. Kılıçdaroğlu'nun yürüyüş konvoyundaki önlemlerde artırıldı. Olağanüstü güvenlik önlemleri alınırken, D-10 karayoluna girişi sağlayan yan yollar da araçlarla kapatıldı. Yürüyüş sırasında çevrede bulunan binalara çıkan özel harekat polisleri dürbünlerle çevreyi izledi. Ankara- İstanbul arasındaki yol kapanınca çilesi de vatandaşa düştü. İstanbul yönüne gidenler TEM yolu ve ara yolları kullandı.

YÜRÜYÜŞTEKİ ÜNLÜ İSİM: Kemal Kılıçdaroğlu'nun yürüyüşüne ünlü isimler katılmaya devam ediyor. Gelini ve oğlu bugün CHP liderinin yanında yer alırken sinema dünyasından da tanıdık bir isim ön saflardaydı. Ünlü sinema ve tiyatro oyuncusu Mustafa Alabora , Adalet yürüşüne katılacak Kılıçdaroğlu'na destek verdi. Kemal Kılıçdaroğlu yürüyüş sırasında su ve portakal suyu içti. Adalet yürüşüne bir müzik grubu da eşlik etti. Grup Redd adalet yürüyüşünün 21. gününde Kılıçdaroğlu ile birlikte yürüdü.

Sitene Ekle