BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL

Katil tacizci baba mı?

İzmir'de genç bir kız, evlerinde boğazı kesilerek öldürülmüş bulundu. Anne'den şok bir itiraf geldi...

Abone ol

İzmir’in Küçükyalı semtinde bir genç kız, evlerinde boğazı kesilerek öldürülmüş bulundu. Öldürülen genç kızın bir süre önce, babasının kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ileri sürerek polise başvurduğu öğrenildi.

Genç kızın annesi polise verdiği ifadede, alışverişten dönerken kocasının kanlı elbiselerle apartmandan çıktığını gördüğünü, eve girdiğinde kızının cesedi ile karşılaştığını söylediği öğrenildi.

Alınan bilgiye göre, polisi arayan Türkan A, Küçükyalı semtindeki bir apartmanın 2. katındaki evlerinde kızı Emine A’yı (20) öldürülmüş bulduğunu bildirdi.

İhbar üzerine adrese gelen polis ekipleri, genç kızın boğazının kesilerek öldürüldüğünü gördü.

Polis ekipleri yaptığı araştırmada, Emine A’nın bir süre önce polise başvurarak, babası H.A’nın kendisine cinsel tacizde bulunduğunu ve şikayetçi olduğunu bildirdiğini belirledi. Emine A’nın, şikayetini geri alması için babası H.A. ile ağabeyleri D.A. ve G.A. tarafından tehdit edildiği öğrenildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından ifadesi alınan Türkan A’nın, alışverişten dönerken kocası H.A’yı kanlı elbiselerle apartmandan dışarı çıktığını gördüğünü, eve girdiğinde kızının cesediyle karşılaştığını söylediği bildirildi.

Türkan A’nın, babası ve ağabeylerinin tehditleri nedeniyle Emine A’nın yaklaşık 2 ay önce evden kaçtığını, geri dönmemesi üzerine kendisinin polise kayıp başvurusunda bulunduğunu ve kızının dün eve döndüğünü belirttiği öğrenildi.

Polis ekipleri, öldürülen Emine A’nın babası H.A. ile ağabeyleri D.A. ve G.A’yı yakalamak için çalışma başlattı.