BIST 8.976
DOLAR 32,33
EURO 35,07
ALTIN 2.285,82
GÜNCEL

Kastamonu'da vahşet! 5 kişilik aile önce bir çuvala sonra bir tabuta sığdı

Kastamonu'da hayvanlarını çalmak isteyenlerce vahşice öldürülerek yakılan 5 kişilik Çataloğlu ailesinin ceset kalıntıları 161 gün sonra Ankara Adli Tıp Kurumu'ndan bir çuval içerisinde teslim edildi. Aileden geri kalanlar bir tabuta sığarken 5 kişi bebek mezarına defnedildi.

KASTAMONU'da vahşice öldürüldükten sonra evleriyle birlikte yakılan 5 kişilik Çataloğlu ailesinin ceset kalıntıları, 161 gün sonra Ankara Adli Tıp Kurumu tarafından küçük bir torba içerisinde yakınlarına teslim edildi. 5 kişilik aileden geriye kalan cenaze parçaları bugün bir tabuta konuldu ve hep birlikte cenaze namazları kılındı. Aile, kazılan bir bebek mezarına birlikte defnedildi.

 CESETLERİNE 42 GÜN SONRA ULAŞILDI... 29 Kasım 2017 günü Kastamonu'nun Bürme köyü Kuzören Mahallesi'nde hayvan hırsızları tarafından öldürüldükten sonra evleriyle birlikte cesetleri yakılan Fazıl Çataloğlu (63) ile eşi Sebahat (62), oğlu Emin (35), gelini Şengül (32) ve torunu 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'na ait yanmış kemikler, protez diş ve battaniye üzerindeki saç tüyleri yapılan arama çalışmalarının 42'nci günü evin enkazında bulunmuştu. Çataoğlu ailesine ait 4 büyükbaş hayvan, Erhan K. ve kardeşi Ersan K.'nın ahırlarında bulunmuştu. Bunun üzerine Erhan K. ve kardeşi Ersan K. 13 Aralık 2017 tarihinde, Erhan K.'nin kayınpederi Ali Ş. de 3 gün sonra tutuklanmıştı.

ADLİ TIP'TAN ÇUVAL İÇİNDE TESLİM EDİLDİ... Kastamonu’da Bürme Köyünde 29 Kasım’da vahşice öldürüldükten sonra evleriyle birlikte yakılarak yok edilmek istenilen 5 kişilik Çataloğlu ailesi, Adli Tıp Kurumundaki işlemlerinin ardından 161 gün sonra cenazeleri aileye teslim edildi.

TEK TABUTA SIĞDILAR... Kastamonu Devlet Hastanesinin morguna kaldırılan cenazeler, buradan alınarak Kastamonu Belediyesi Cenaze Aracıyla Nasrullah Camisine getirildi. Aynı tabuta konulan 5 kişilik Çataloğlu ailesinin cenazeleri araçtan alınarak musalla taşına konuldu ve öğle namazına müteakip cenaze namazları kılındı.

5 KİŞİLİK AİLE, BEBEK MEZARINA DEFNEDİLDİ... Fazıl Çataloğlu ile eşi Sebahat, oğlu Emin, gelini Şengül ve torunu Serdar Çataloğlu'nun naaşları Ahmet Dede Mezarlığı'nda açılan tek bir mezara defnedildi. Vahşice öldürülen Çataloğlu ailesinin 5 üyesi bebek mezarı büyüklüğünde kazılan tek mezara defnedildi.

HERŞEYİ İTİRAF ETMİŞLERDİ... Olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Çataoğlu ailesine ait 4 büyükbaş hayvan, Erhan K. ve kardeşi Ersan K.'nın ahırlarında bulunmuştu. Bunun üzerine Erhan K. ve kardeşi Ersan K. 13 Aralık 2017 tarihinde, Erhan K.'nin kayınpederi Ali Ş. de 3 gün sonra tutuklanmıştı. Katillerden Ali Ş., verdiği ifade de tüyler ürperten cinayetin ayrıntılarını anlattı. Kuzören Mahallesi'ne hayvan hırsızlığı için gittiklerini belirten Ali Ş., yanında Erkan K. ile Ersan K.'nın bulunduğunu itiraf etti. Çaldıkları 4 büyükbaş hayvanı ahırdan çıkarttıkları esnada çıkan sese Fazıl Çataloğlu'nun uyandığını belirten Ali Ş., kapıya gelen Fazıl Çataloğlu'na yakalanıp panikledikleri sırada kendisini silahla vurarak öldürdüklerini söyledi. Ardından silah sesine evin diğer fertlerinin de uyandığını belirten Ali Ş., onları da silahla vurarak öldürdüklerini, son olarak evde bulunan 12 yaşındaki Serdar Çataloğlu'nu öldürdüklerini tek tek anlattı. Cinayetlerin ardından 2 evi ateşe verdiklerini itiraf etti.

 

Sitene Ekle
Etiketler