BIST 10.219
DOLAR 32,21
EURO 34,75
ALTIN 2.455,08
HABER /  GÜNCEL

Kartal'da gece yarısı denize giren genç kayboldu

İSTANBUL'da gece saat 03.00 sıralarında arkadaşlarıyla birlikte gece yarısı Kartal sahiline giden Barış Kekeç, arkadaşlarıyla girdiği iddia nedeniyle denize girdi. Denize giren Barış Kekeç bir süre sonra gözden kayboldu.

Abone ol

KARTAL’da gece yarısı saat 03.00 sularında Kordonboyu Mahallesi sahilinde Barış Kekeç (30) arkadaşları ile oturuyordu. Arkadaşları ile bir süre burada sohbet eden Kekeç, arkadaşları ile denize girme konusunda iddiaya girdi. Barış Kekeç kıyafetlerini çıkartarak denize girdi.

KIIYA ÇIKMAK İSTERKEN AKINTIYA KAPILDI... Burada bir süre yüzen Kekeç, kıyıya tekrar çıkmak isterken akıntıya kapıldı. Akıntıya kapılması ile birlikte yüzmekte zorlandı.  Kekeç’in denizde boğulmaya başladığını gören arkadaşları, durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen ekipler, Kekeç’i deniz üzerinde hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Sahil güvenliğine ve deniz polisine haber verildi. Ekipler, akıntı ile birlikte kaybolan Barış Kekeç’in cesedini arama çalışması başlattı.

Acı haberin verilmesi üzerine, olay yerine gelen aile büyük bir hüzne boğuldu. Barış Kekeç’in annesi sinir krizi geçirirken, babası ise denize atlamak istedi. Denize doğru koşarken, çevredeki vatandaşlar tarafından durduruldu. Olay anında yanında bulunan bir arkadaşı ise, kendini suçlayarak göz yaşları döktü.

Kekeç’in cansız bedeninin arama çalışmaları sürüyor.

Arkadaşları denizde Kekeç'i göremeyince durumu polis ekiplerine haber verdi.  Arkadaşların ihbarı üzerine Deniz Polisi ve Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü ve Sahil Güvenlik ekipler olay yerine gelerek denizde arama çalışması başlattı. 

Olay yerine gelen Kekeç'in ailesi ise siniri krizi geçirdi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.