BIST 9.037
DOLAR 32,32
EURO 35,10
ALTIN 2.295,58
MEDYA

Kara Sevda 45. bölüm fragmanı

Kara Sevda dizisi 45. yeni bölümüyle 23 Kasım 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 23 Kasım 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Bir sırrın daha hükmü bozulmuş, Kemal, Nihan’ın Emir’in yanında neden kaldığına dair bir gerçeği öğrenmiştir. Nihan’ın Emir’e duyduğu nefret ve intikam hissi, Kemal’in kara sevdasının umududur. Artık vazgeçmek yoktur. Kemal, hikayelerinin mutlu sonla biteceği gün gelene kadar, Nihan’ın direncine rağmen savaşacaktır. Nihan ise korkularını ve Emir tehdidini bir kenara bırakıp, çok istemesine rağmen, aşkın kollarına kendini bırakamaz. Doğru zaman gelmeden atacağı her adım, Deniz’i tehlikeye atacaktır.


Asu, Kemal’i ayrılık kararından döndürmek için tüm yolları dener. Bu yoldaki gizli destekçisi Emir gibi gözükse de; Emir’in Kemal’le ilgili başka planları vardır. Kemal’in Ozan’ın cinayetini çözmeye çalışıyor olması, Emir’in hayatını altüst edebilecek kudrette bir sonuca gebedir. Emir bu riski asla göze almaz. Kemal’i yolundan tamamen çıkarmak için eli yükseltir. Kemal’in cinayetten hüküm giymesini sağlayacak şeytani bir plan kurar.


Nihan kendi yöntemleriyle Ozan’ın katilinin izini sürer. Kemal ise Ayhan’la kurduğu işbirliği sayesinde cinayet sırrında kendisini Emir’e götürecek en sağlam bağı ele geçirir. Öte yandan Ayhan, Galip Kozcuoğlu’nun intikam oyununda gafil avlanır. Leyla ile Ayhan birlikteliği ilk sınavını bu oyuna karşı verecektir.


Nihan Kemal’den uzakta durmaya çalışsa da, kalbinin çizdiği rotayı takip ettiğinde, Kemal’i karşısında bulur. İçten içe, engel olamadığı bir mutlulukla Kemal’e yakalanır.


Yeni gün iki kara sevdalı için tehlikelerle dolu başlar. Kemal kendisini bekleyen tuzağa adım adım ilerlerken; Nihan, Emir’in saklamaya çalıştığı gerçeklere tahminden fazla yaklaşır.


Emir, kurduğu kapana Kemal’in düşmesini beklerken, Nihan’ın imdat çığlığı Kemal’e kadar ulaşacaktır. 

Sitene Ekle
Etiketler