BIST 9.525
DOLAR 32,57
EURO 34,70
ALTIN 2.488,79
MEDYA

Kara Sevda 18. bölüm fragmanı

Kara Sevda dizisi 18. yeni bölümüyle 17 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 18. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 17 Şubat 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Kemal’e gönderilen ses kaydıyla birlikte, Emir’le Kemal arasında bugüne kadar yaşamadıkları bir soğuk savaş başlar. Emir’in, Nihan’ın Kemal’le birlikte o geceyi araştırmayı başladığını öğrenmesiyse olaylara bakış açısını değiştirir. İlk hamlesi, Nihan’ı çiftlik evine götürmek olur. Bu yolculuk Kemal’le Nihan’ı hayatında hesap edemedikleri tehlikeli bir kapı açacaktır.


Ozan’ın intihar girişimden sonra Zeynep, Sezin Ailesi’ne karşı ilk zaferini yaşar. Ancak Vildan yenilgiyi kabul etmeye niyetli değildir. Zeynep Vildan’la savaşına, ağbisinin kendisine uzattığı yardım eliyle karşılık verir.


Emir’in her adımını takip eden Kemal, Karen’i kaçırıldığı yerde bulur. Ama Karen’den o geceye dair istediği bilgileri alabilmesi için önünde bir engeli daha vardır. Kemal gerçeğe adım adım yaklaşırken, Emir öfkesini yeni bir oyun kurarak biler.


Leyla’nın bütün hayatını geçirdiği baba evi için Vildan’la yarışacağı ihale günü gelir. Nihan ile Leyla yola çıktıkları anda kendilerini bekleyen tuzağın için adım adım çekilir.


Nihan ile Kemal uzun süredir devam eden o gece araştırmalarında son düzlüğe varır. Gerçeğe bir adım kala kendilerini bekleyen karanlık, iki kara sevdalının kaderini yeniden çizecektir. 

Sitene Ekle
Etiketler