BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,58
ALTIN 2.504,80
MEDYA

Kara Sevda 15. bölüm fragmanı

Kara Sevda dizisi 15. yeni bölümüyle 27 Ocak 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 15. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; 27 Ocak 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Kemal, Nihan'a yepyeni bir umut verir. Ortada ceset yoksa belki katil de yoktur. Nihan, Kemal sayesinde yıllar sonra o gecenin peşine düşmeye karar verir. İkisi, işe Karen'i bulmaktan başlamak zorundadır. Fakat Karen'i aramak, nerden başlayacaklarını bilemedikleri sonu belirsiz bir yoldur.


Zeynep, yaşadığı aşk acısıyla perişan haldedir. Bundan sonra tek istediği Emir'e yaptıklarının bedelini ödetmektir. Ne yapacağını bilemez halde Asu'ya sığınır. Zeynep'in başına gelenlerden habersiz olan Asu, şahit olduğu bir anla beraber fark etmeden Zeynep'i büyük bir hatadan döndürür.


Emir, Zeynep'le yaşadığı küçük maceranın büyük yankılarını merakla beklemektedir. Beklerken, Tarık'a ilk büyük görevini verir.


Galip, Vildan'ın bir kızkardeşi olduğundan haberdar olur ve Leyla'ya kendini göstermekte gecikmez. Bu kısacık karşılaşma bile, Vildan'la Galip'in ilişkilerinin gerilmesine yetecektir.


Zeynep, aşk acısıyla içindeki intikam isteğini bastıramaz. Emir'i ne şekilde yaralayacağını bulduğu an ise, harekete geçmek için bir dakika bile beklemez.


Kemal ve Nihan'ın Karen'i bulmaya dair umutları azalır. Fakat beklenmedik bir anda gelen küçük bir ipucuyla, yolları bir anda açılır. Aynı ipucu Emir'in de radarına girince, Karen'e önce kimin ulaşacağının bilinmediği bir yarış başlar. Günün sonunda Karen'in kapısını ilk çalan kazanacaktır.

Sitene Ekle
Etiketler