BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,74
ALTIN 2.487,15
MEDYA

Kara Sevda 13. bölüm 3. fragmanı

Kara Sevda dizisi 13. yeni bölümüyle 13 Ocak 2016 Çarşamba akşamı Star'da olacak. Kara Sevda'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

Kara Sevda 13. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı; 13 Ocak 2016 Çarşamba akşamı Star'da...


Kemal, bıçaklanmasında Emir'in parmağı olduğundan neredeyse emindir. Önder'in başına gelen kazanın da onun işi olduğunu düşünen Kemal, Emir'e yaptıklarının bedelini ödetmeye yemin eder. Aynı sırada Nihan, flaş disklerdeki görüntüleri izler ve o geceyi bir kez daha yaşar. 


Kemal'in başına gelenler aileyi bir araya toplar. Kemal'in başından ayrılmayanlar arasında Asu da vardır. Asu'nun Kemal'le yakınlaşmasını uzaktan izlemek zorunda kalan Nihan'ın kıskançlığı büyür. Kemal'in yanında olmak istediğinde karşılacağı tavırsa kalbini kıracaktır. 


Galip ve Emir görüntülerin kaybolduğundan haberdar olunca Nihan, Kemal için endişelenmeye başlar. Kemal'se Nihan'a flaş disklerden kurtulması gerektiğini söyler. Kemal Nihan'ın kendini tek başına tehlikenin ortasına atacağından habersizdir. Nihan’sa Kemal’İn yardımına ihtiyaç duyacaktır. 


Vildan ve Önder, Leyla'nın her an Nihan'a teyzesi olduğunu itiraf edeceğinden korkarken, bu gerçek, Nihan'dan önce Emir'in eline geçer. Emir edindiği bilgiyle Sezin ailesini bir kez daha vurmaktan çekinmeyecektir. 


Ortaya dökülen gerçek, Nihan ve Leyla'yı yüzleşmek zorunda bırakır. Leyla'nın itirafı, Nihan'ı, Kemal'e anlatması gerekenlerle ilgili bir ikileme sürükler. Nihan, güvenmesi gereken tek insanın Kemal olduğundan emindir. Şimdiyse ona gerçekleri anlatmanın ilk defa bu kadar yakınındadır.

Sitene Ekle
Etiketler