BIST 9.780
DOLAR 32,57
EURO 34,94
ALTIN 2.431,97
MEDYA

Kamera arkasında yaşananları ifşa edince Esra Erol çıldırdı!

Esra Erol'da gelin adayları arasındaki irtifa kaybetme tartışması Esra Erol'u çok kızdırdı. Bakın ünlü sunucu canlı yayında kamera arkasnda yaşananların konuşulmasına nasıl tepki gösterdi.

Esra Erol'da gelin adayları arasındaki tartışma ünlü sunucuyu çileden çıkarttı.

































Rüya ile Pamuk arasındaki kavgaya dahil olan bir gelin adayı 'Rüya geldiğinden beri hızlı bir şekilde irtifa kaybettiler. Düşüşe geçtiler. Şu anda bunu toparlamaya çalışıyorlar. ' deyince Esra Erol sinirlerine hakim olamadı.

































'Yeter ya!'

































Konu hakkında açıklama yapan Erol, 'Burada grup halinde yaşıyorsunuz. Arkada yaşadıklarınız beni bağlamıyor. Arkada kıyameti kopartın. Beni hiç bağlamıyor. Canlı yayına çıktığınız zaman seyirciye saygınızı koruyorsanız başımın üzerinde yeriniz var. Bu kadar basit bu iş. Yeter ya arkası-burası... Ben arkada yayın yapmıyorum.Burada milyonların önünde yayın yapıyorum. Hiç kimse size birbirinize kötü davranama lüksünü vermiyor. Yapamazsınız bunu. Bu kız size ne yaptı? Burada tekme tokat damat adayları birbirine girdi. Onları bile gönlüne bastı izleyici bir süre sonra. Bu kız ne yaptı? Bir de lütfen sosyal medyada birbirinize laf sokmayın.' diyerek tartışmaya nokta koydu. İşte o anlar.

Sitene Ekle
Etiketler