BIST 9.070
DOLAR 32,38
EURO 34,97
ALTIN 2.326,31
GÜNCEL

Kalp ameliyatı olan İstanbul Emniyet Müdürü taburcu oldu

Bir hafta önce Çağlayan’daki özel bir hastanede koroner bypass ameliyatı olan Çalışkan bugün saat 11:00’de hastaneden çıktı. Çalışkan, 'Çok iyiyim, bomba gibiyim' dedi.

Bypass ameliyatı geçiren İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, tedavisinin ardından taburcu oldu.Kalp ameliyatı olan İstanbul Emniyet Müdürü taburcu oldu İstanbul Emniyet Müdürü Dr. Mustafa Çalışkan, 13 Haziran'da kalbinden rahatsızlandı. Hastaneye giderek tetkik yaptıran Çalışkan'ın kalp damarlarından birinin kapalı olduğu belirlendi. Damarın açılması için bypass ameliyatı geçiren Çalışkan'ı ameliyatının ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçmiş olsun ziyaretinde bulundu.

Hastanedeki tedavisi tamamlanan Çalışkan, eşi ve çocuklarıyla birlikte hastaneden ayrıldı. Dr. Mustafa Çalışkan çıkışta basın mensuplarının sorusu üzerine sağlık durumu hakkında bilgi verdi. "Çok iyiyim bomba gibiyim" diyen Çalışkan uzun süredir izin yapmadığını, 15 günlük sürecin ardından Temmuz ayı başında görevine döneceğini söyledi.

Çalışkan'ın doktoru İstanbul Bilim Üniversitesi Rektörü, Kardiyoloji Anabilim Dalı Başkanı Prof.Dr. Çavlan Çiftçi, "Bypass ameliyatı yaptık. Kalp damarı değişti. Sağlık durumu çok iyi. Bayramdan sonra görevinin başına dönebilir" dedi.

Sitene Ekle