BIST 11.207
DOLAR 42,56
EURO 49,64
ALTIN 5.747,19

Kale Gibi Gelecek Satranç Eğitim Projesi başladı

Kale Gibi Gelecek Satranç Eğitim Projesi başladı

Satranç Eğitim Projesi’nin tanıtım toplantısına katılan Emine Erdoğan, Türkiye'nin geleceğini gençlerin teminat altına alacağını söyledi.

Kale Gibi Gelecek Satranç Eğitim Projesi başladı - Resim: 1

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) tarafından şehit ailelerinin çocuklarına yönelik organize edilen, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın 'fikir annesi' olduğu ve öncülük ettiği "Kale Gibi Gelecek, Satranç Eğitim Projesi"nin açılış töreni, Bilkent Otel'de yapıldı.

Kale Gibi Gelecek Satranç Eğitim Projesi başladı - Resim: 2

SANTRANÇ EĞİTİM PROJESİ'NİN STARTI VERİLDİ PTT'nin katkılarıyla hayata geçirilen projenin açılış toplantısı, Ankara Bilkent Otel'de, Emine Erdoğan, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, TSF Başkanı Gülkız Tulay ve kamudan, özel sektörden kalabalık bir davetlinin katılımıyla gerçekleşti.

Kale Gibi Gelecek Satranç Eğitim Projesi başladı - Resim: 3

Törende, sırasıyla TSF Asbaşkanı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Ayşe Kardaş, TSF Başkanı Gülkız Tulay, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Betül Sayan Kaya, Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ve Emine Erdoğan, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.

Kale Gibi Gelecek Satranç Eğitim Projesi başladı - Resim: 4

"SATRANÇ EĞİTİMİNDE GENÇLER HAYATIN PROVASINI YAPACAK" “Kale Gibi Gelecek” Satranç Eğitim Projesi’nin tanıtım toplantısına katılan Emine Erdoğan, yaptığı konuşmada satranç eğitimi sırasında gençlerin hayatın provasını yapacaklarını vurgulayarak, “Türkiye’nin geleceği, stratejik düşünebilen, mücadeleci ruha sahip, hiç yılmadan hedefe yürüyebilen, doğru karar alabilen bir gençlikle garanti altına alınabilir” dedi.