Kadir İnanır yıllar önce anlatmıştı! Ablası ve kendi vefatı sonrası o sözleri gündem oldu
Yeşilçam'ın usta oyuncularından Kadir İnanır, zatürre tedavisi nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 77 yaşında hayatını kaybetti.
Vefatı sanat dünyasını yasa boğarken sanatçının geçmiş yıllarda verdiği röportajlar ve yaptığı açıklamalar yeniden gündem oldu. Kadir İnanır'ın ablası ve sanatçı Soner Arıca'nın annesi Altun Arıca'da vefatı ile aileyi yasa boğmuştu.
İnanır'ın, yönetmen Hüseyin Karabey'in imzasını taşıyan "Kuzeyden Gelen Adam" belgeselinde annesiyle ilgili anlattığı sözler de sosyal medyada kullanıcılar tarafından yeniden paylaşıldı.
'MEĞER SEN KADİR İNANIR OLACAKMIŞSIN'
Belgeselde yer alan röportajında Kadir İnanır, annesinin kendisine şu sözleri söylediğini aktardı:
"Hayatımı belirleyen annemin bir sözü var: dedi ki; 'Seni düşürmek için bildiğim bütün metodları uyguladım oğlum, ölmedin. Sen Kadir İnanır olacakmışsın meğersem.'"