BIST 10.733
DOLAR 32,18
EURO 35,02
ALTIN 2.526,03

Kadın gibi görünse de onlar erkek

Kadın gibi görünse de onlar erkek

Moda dünyası kimi zaman kadın ya daerkek kendi cinsinin en kusursuz örneklerini keşfederken kimi zaman da bu dünyaya sunduğu mankenlerle şaşırtmaya devam ediyor... bazen podyumda salındıkları zaman kadınları bile kıskandıran mankenler erkek çıkıyor, kimi zaman da sokakta top oynayan bir erkek...

Kadın gibi görünse de onlar erkek

Moda dünyası kimi zaman kadın ya daerkek kendi cinsinin en kusursuz örneklerini keşfederken kimi zaman da bu dünyaya sunduğu mankenlerle şaşırtmaya devam ediyor... Bazen podyumda salındıkları zaman kadınları bile kıskandıran mankenler erkek çıkıyor, kimi zaman da sokakta top oynayan bir erkek çocuğuna benzeyen bir kadın bütün tasarımcıları peşinden sürüklüyor. İşte hem cinsiyet rollerini tersine çeviren hem de moda dünyasında son bir kaç yıla damgasını vuran o sıradışı mankenler.

Kadın gibi görünse de onlar erkek

KADINLARI KISKANDIRAN GÜZELLİK
Bu iki fotoğrafa baktığınızda aynı pozu veren iki kadının da çok güzel olduğunu düşünüyorsunuz büyük olasılıkla. Ama gerçek göründüğü gibi değil.

Sol karedeki ünlü bir dönem beyazperdeye damgasını vuran Nastassja Kinski ve onun Richard Avedon'un objektifiyle ölümsüzleşen pozu. Yıllar sonra aynı pozu veren ise moda dünyasının en sıradışı mankenlerinden biri olan Andrej Pejic.

Kadın gibi görünse de onlar erkek

Yani 19 yaşında bir genç adam... Hem erkek hem kadın görüntüsüyle moda dünyasının son dönemine damgasını vuran Pejic, Out dergisi tarafından "Yılın Tarz Sahibi" kişisi seçildi.

Kadın gibi görünse de onlar erkek

Pejic, derginin yeni sayısı için gelinliği andıran bir giysiyle de objektif karşısına geçti.