BIST 9.525
DOLAR 32,52
EURO 34,76
ALTIN 2.494,03
GÜNCEL

Kadın doktordan genç kıza şok! Al şu cımbızla makası tuvalette...

BURSA'da genç bir kız burnundan ameliyat oldu. İki hafta boyunca burnunda tamponla gezen genç kız, tamponların çürümesi ve kokmaya başlaması üzerine gittiği kadın doktor tarafından eline cımbız ve makas verilerek 'Git tuvalette kendin çıkar' diye gönderildi.

BURSA'da burnundan ameliyat olan genç kız, iddiaya göre çürümeye başlayan tamponu bir türlü doktora çıkartamadı. Burnundan yeşil sular ve kötü kokular gelmeye başlayınca tekrar hastaneye giden genç kıza kadın doktor cımbız ve makas vererek, "Git tuvalette kendin çıkar" diye azarladı.

17 YAŞINDA BURNUNDAKİ KEMİĞİ ALDIRDI... Olay, Bursa Çekirge Devlet Hastanesi'nde meydan geldi. Beş çocuk annesi H.K, iki hafta önce ameliyatla burnundaki kemiği aldıran 17 yaşındaki kızı S.K. ile birlikte burnunda bulunan tamponu aldırmak için hastaneye gitti. İki haftadır burnunda bulunan tampon ve dikişlerin artık çürümeye başladığını kızının canının yandığını söyleyen anne, artık bunların alınması için Dr. D.Y'ye rica bulundu.

AL BUNLARI VER KIZINA... Burunda çürüyen tamponun kızına dayanılamayacak acılar verdiğini dile getiren H.K, doktordan bayıltarak almasını istedi. İddiya göre doktor, annenin eline cımbız ve makas verip, "Al bu ekipmanları ver kızına, gitsin tuvalette kendi alsın'' dedi.

Sitene Ekle
Etiketler