BIST 9.091
DOLAR 32,37
EURO 35,00
ALTIN 2.325,29
GÜNCEL

Kadın arkadaşının evinde 6 kişi darp edip bıçakladı!

BOLU'da, Erdoğan Karabulut (40) ziyaretine gittiği kadın arkadaşı Ü.Y.'nin evinde, zorla içeri giren 6 kişi tarafından darp edilip bıçaklandı. Ü.Y.'ın eski erkek arkadaşının da aralarında bulunduğu öne sürülen saldırganlar kaçtı.

BOLU’da, ziyaret ettiği kadın arkadaşının evine gelen 6 kişi tarafından darp edildikten sonra başından ve kolundan bıçaklanan Erdoğan K. yaralandı.

Olay, saat 21.00 sıralarında Gölyüzü Mahallesi Buğday Sokak'ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Erdoğan K. (40) isimli şahsın bir süre önce tanıştığı kadın arkadaşı Ü.Y.’nin evine gittiğini öğrenen eski iş yeri arkadaşı E.K., yanına 5 kişiyi daha alarak Ü.Y.’nin evine gitti. Ü.Y.’nin evinin ziline bastıktan sonra kapının açılmasıyla içeri giren E.K. ve yanındaki 5 kişi, Erdoğan K.’yi darp etmeye başladı. Erdoğan K.’yi bıçakla kolundan ve başından da yaralayan şüpheliler, Ü.Y.’nin çığlık atmasıyla hızla evden kaçtı.

Erdoğan K.’nin kanlar içerisinde kaldığını gören Ü.Y., durumu polis ve 112 sağlık ekiplerine haber verdi. Erdoğan K., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerinde inceleme yapan polis ekipleri, E.K. ve yanında bulunan 5 şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Ü.Y.’nin polise verdiği ilk ifadesinde, E.K.’nin, Erdoğan K.’yi eski eşi sanmış olabileceğini belirterek, “E.K., benim eski eşimle aramda sorun olduğunu ve şiddet gördüğümü biliyordu. Sanırım eski eşimin benim evime gelip, bana şiddet uyguladığını sandı. Korumak için yapmış olabilir” dediği öğrenildi.

Sitene Ekle
Etiketler