BIST 9.548
DOLAR 32,51
EURO 34,57
ALTIN 2.491,75
MEDYA

Kaderimin Yazıldığı Gün 40. bölüm fragmanı

Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi 40. yeni bölümüyle Salı akşamı Star'da olacak. Kaderimin Yazıldığı Gün'ün bu hafta yayınlanacak son bölümününde neler olacak?

Kaderimin Yazıldığı Gün 40. yeni bölüm fragmanı yayınlandı; Salı akşamı Star'da...


Elif’in Maksut’tan çok korktuğunu anlayan Kahraman yeni bir plan yapar. Ne yapıp edip Elif’le görüşecektir. Elif ise Kahraman’ın hayatı için onu görmemeye razıdır.


Evde kumpas peşinde olan Şükran Defne’nin yine bir şeylerin peşinde olduğunun farkındadır. Bunu öğrenmenin bir yolunu arar. Aslında çözüm çok yakınındadır.


Kahraman’la Elif’in arasına girmeyi bir türlü beceremeyen Defne artık son kozlarını kullanmaya karar verir. Bu aşkı bitirmek için Maksut’a yine yardım eder; çünkü Elif’ten kurtulmanın başka yolu yoktur.


Kahraman tarafından yine onay almayan Yakup ise artık iyice zıvanadan çıkar. Yaşadıklarından ders almamıştır belli ki, kardeşini yok etme uğruna geri dönülmeyecek bir adım atar.


Defne Elif’i alt etmekle uğraşırken, kader de ona oyun oynamaya devam eder. Kahraman’ın eline öyle bir şey geçer ki, Defne’nin hesap vermesi hiç de kolay olmayacaktır.


Maksut ise artık sona gelmektedir. Gözünü karartmıştır. Ya Elif’le bir hayat kuracaktır ya da hiç. Bu uğurda yaktığı can umurunda bile olmayacaktır.

Sitene Ekle
Etiketler