BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kaddafi'nin işkence görüntüleri ortaya çıktı

Muammer Kaddafi'nin tüm dünyadan sır gibi sakladığı oğlu Hannibal Kaddafi'ye ait olduğu iddia edilen bir tablette yer alan görüntüler şaşırttı. Görüntülerde, skandallarıyla ünlü Hannibal'ın özel yaşamı ve yaptığı işkenceler yer alıyor.

Abone ol

Libya'nın devrik lideri Muammer Kaddafi'nin küçük oğlu Hannibal'in işkence videoları ortaya çıktı. Hannibal'in özel yaşamı ile birlikte işkence videolarınında yer aldığı tablette, 1700 görüntü bulunuyor.

Linç edilerek öldürülen Muammer Kaddafi'nin küçük oğlu Hannibal'in, Trablus'taki evinde ele geçirilen bir tablet, Kaddafi döneminin sırlarını da ifşa etti. Hannibal'e ait olduğu belirtilen tablette, onlarca işkence videolarının yanısıra, lüks içindeki yaşamdan da bazı kareler yer alıyor.

Kaddafi ailesi bir çok kez skandallarla isimlerinden söz ettirmişlerdi. 2008 yılında Anibal Kaddafi ve Lübnanlı eşi Aline Skaf, İsviçre'yle olası diplomatik bir krizin kıvılcımını ateşlemişlerdi. Çift Cenevre'deki lüks bir otelde iki çalışanı dövdükleri gerekçesiyle tutuklanmışlardı.

Tablette Kaddafi ailesinin de lüks yaşamından bazı fotoğraf kareleri yer alıyor. Hannibal'in tabletindeki fotoğraflarda lüks otellerde tatil yapan ve çoğunlukla İbiza adasındaki tatilleri yer alıyor.

Suriye'de yaşayan Hannibal Kaddafi, geçen hafta Lübnanlı eşini ziyareti için Lübnan’a gittiği sırada, ülkenin doğusundaki Beka bölgesinde silahlı bir grup tarafından kaçırılmıştı.

İŞKENCE GÖRÜNTÜLERİ

Hannibal'in günahlarının bir bir ortaya çıktığı yeni görüntülerde, tüyler ürperten işkence videoları da yer alıyor. Görüntülerde yer alanların isimleri şimdilik bilinmiyor; ancak videolarda işkenciciler kimi zaman mağdurları falakaya yatırıyor kimi zaman da elektrik veriyor.