BIST 9.645
DOLAR 32,58
EURO 34,91
ALTIN 2.439,08

Josef De Souza'nın arabası küçük kaldı!

Josef De Souza'nın arabası küçük kaldı!

Josef De Souza önceki gece eşi Danielle Araujo, çocukları ve annesiyle İstinye Park Avm'de akşam yemeği yedi. Çıkışta ailesiyle araca sığmakta zorluk çeken Souza'nın zor anları böyle görüntülendi

Josef De Souza'nın arabası küçük kaldı!

Fenerbaçe'nin 29 yaşındaki oyuncusu Josef De Souza önceki gün eşi ve çocuklarıyla İstinye Park Avm'de görüntülendi. Eşi Danielle Araujo, çocukları ve annesiyle akşam yemeğine çıkan Josef De Souza, muhabirlerin sorularını yanıtsız bıraktı. Kendisinin kullandığı araçla İstinyePark AVM'den ayrılan Brezilyalı futbolcu, ailesiyle araca sığmakta zorlu çekti. Danielle Araujo'nun tedbirsiz olarak minik Souza'yı ön koltukta kucakta taşıması dikkati çekti.

Josef De Souza'nın arabası küçük kaldı!

Geçtiğimiz hafta Vodafone Park'ta Ziraat Türkiye Kupası'nda oynanan Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde kendisine fiziksel temasta bulunması nedeniyle Quaresma kırmızı kart görmüştü. Olaydan sonra basında yer alan Josef De Souza Quaresma'dan özür diledi habelerine “Quaresma’dan özür dilediğim şeklindeki haberler tamamen saçmalıktır. Onunla hiçbir şekilde diyalog kurmadım, bu yalanı çıkaranlar kimlerse onlara sorun, nereden ve neden uyduruyorlar? Ben özür dilenecek hiçbir şey yapmadım, kimseden de özür falan dilemedim” demişti.