BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.441,94
MAGAZİN

Jennifer Lopez'den düğün gibi 50. yaş kutlaması

Çarşamba günü 50 yaşına basan müzik dünyasının Latin divası Jennifer Lopez, dün akşamki doğum günü partisinden en özel anları sosyal medyadan paylaştı.

ABD’li şarkıcı ve oyuncu Jennifer Lopez, çarşamba günü 50 yaşına basmıştı. Lopez’in doğum günü partisi, dün gece Miami’de Latin şarkıcı Gloria Estefan’ın 32 milyon dolarlık malikanesinde verildi.

Lopez’in nişanlısı eski beyzbolcu Alex Rodriguez’in (43) her ayrıntıyı düşündüğü partiye rap, spor ve sinema dünyasının yıldızları yağdı.

Beyaz ve altın temalı partide Lopez, Versace tasarımı 12 bin 800 dolarlık (73 bin TL) altın renkli elbise giydi. Lopez, yenilebilir çiçeklerle bezeli düğün pastasını andıran 10 katlı pasta kesti. Havai fişeklerin patlatıldığı, günün ilk ışıklarına kadar süren parti için “Düğün provası” benzetmesi yapıldı. Partide Lopez'in 4 ay önce nişanlandığı Alex Rodriguez de konuşma yaptı ve onu ne kadar sevdiğinden bahsetti. DJ Khaled, Fat Joe, Ashanti gibi rap yıldızları gecede performans sergiledi. Elbette gecenin yıldızı sahneye çıkan ve misafirlerini coşturan Jennifer Lopez'den geldi. 50 yaşındaki süperstar gece boyu sahnedeydi.

Sitene Ekle