BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70

Jakson maskeyi indirdi

Jakson maskeyi indirdi

Yıllardır hastalık korkusuyla yüzünü maskelerle sakladı. bir süre önce yüzünde ve omuzlarında kanserli hücreler tespit edilen ünlü şarkıcı michael jackson, hastalık iddialarının ardından ilk kez maskesiz olarak görüntülendi. virginia'da bir sağlık merkezinden çıkarken görüntülenen jackson'ın...

Jakson maskeyi indirdi

Yıllardır hastalık korkusuyla yüzünü maskelerle sakladı. Bir süre önce yüzünde ve omuzlarında kanserli hücreler tespit edilen ünlü şarkıcı Michael Jackson, hastalık iddialarının ardından ilk kez maskesiz olarak görüntülendi. Virginia'da bir sağlık merkezinden çıkarken görüntülenen Jackson'ın solgun cildi dikkat çekti.

Jakson maskeyi indirdi

Yıllar önce cildini beyazlattığı söylenen ve bu nedenle siyahlar tarafından epeyi eleştirilen Michael Jackson, o günlerde de ender görülen bir rahatsızlık nedeniyle cildinin beyazladığını söylemişti. Bu nedenle de yıllarca tadavi gördü.

Jakson maskeyi indirdi

Estetik ameliyatlar için defalarca bıçak altına yatan ünlü yıldızın yüzü zaten tanınmaz hale gelmişti ve özellikle burnuyla ilgili büyük sorunlar yaşıyordu.