BIST 9.693
DOLAR 32,42
EURO 34,60
ALTIN 2.497,35

İYİ Parti kimi vuracak? AK Parti mi, CHP mi MHP mi?

İYİ Parti kimi vuracak? AK Parti mi, CHP mi MHP mi?

MetroPOLL'ün Ekim ve Kasım aylarında yaptığı anket sonuçlarına göre İYİ Parti en çok oyu hangi parti tabanından alıyor? İYİ Parti, AK Parti'nin mi, MHP'nin mi yoksa CHP tabanını mı oyuyor? İşte o anketin sonuçları...

İYİ Parti kimi vuracak? AK Parti mi, CHP mi MHP mi?

Meral Akşener liderliğindeki İYİ Parti, "AK Parti'nin oylarını azaltacak" diye bekleyenler fena halde yanılıyor. MetroPOLL Araştırma'nın son anketine göre İYİ Parti en büyük zararı CHP'ye veriyor. MetroPOLL Araştırma'nın yönetim kurulu başkanı Özer Sencar, Ekim ve Kasım aylarında yaptıkları anketin sonuçlarıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. İYİ Parti'nin en fazla oyu CHP tabanından alacağının gözüktüğünü belirten Sencar, "Sonuçlar İYİ Parti'nin asıl rakibinin AK Parti ve MHP değil CHP olduğunu açıkça gösteriyor" dedi.

İYİ Parti kimi vuracak? AK Parti mi, CHP mi MHP mi?

İYİ PARTİ CHP'NİN RAKİBİ: "Ekim ve Kasım ayı araştırmalarına göre İYİ Partiye oy vereceğini söyleyenlerin yüzde 44'ü kendisini Milliyetçi, yüzde 26'sı Atatürkçü-Laik, yüzde 16'sı Muhafazakar-Dindar ve yüzde 9'u Solcu-Sosyal Demokrat olarak tanımlıyor" diyen Özer Sencer, "Bu sonuçlar İYİ partinin daha çok CHP'nin rakibi olduğunu gösteriyor" ifadelerini kullandı. EN FAZLA OYU CHP'LİLERDEN ALIYOR: Sencer, Ekim ve Kasım ayı sonuçlarına göre İYİ Parti'ye gelen oyların adreslerini de şöyle özetledi: "İYİ Parti'ye yönelen oyların yüzde 33'ü CHP'den, yüzde 26'sı MHP'den yüzde 18'i AK Partiden ve yüzde 23'ü kararsız ve diğer partilerden..."

İYİ Parti kimi vuracak? AK Parti mi, CHP mi MHP mi?

ASIL RAKİBİ AK PARTİ VE MHP DEĞİL: Anket sonuçlarını yorumlayan Özer Sencer, "Bu sonuçlar İYİ Parti'nin asıl rakibinin AK Parti ve MHP değil CHP olduğunu açıkça gösteriyor. Şimdilik sonuçlar böyle..." ifadelerini kullandı. MetroPOLL'ün Ekim ve Kasım aylarında yaptığı anket sonuçlarına göre İYİ Parti en çok oyu hangi parti tabanından alıyor? İYİ Parti, AK Parti'nin mi, MHP'nin mi yoksa CHP tabanını mı oyuyor? İşte o anketin sonuçları..