BIST 9.434
DOLAR 32,60
EURO 34,81
ALTIN 2.502,28

İşte Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in düğün tarihi

İşte Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in düğün tarihi

Üç yıldır birlikte olan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in düğün tarihi belli oldu.

İşte Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in düğün tarihi

Çalıkuşu’ dizisinde oynarken aşk yaşamaya başlayan Burak Özçivit ile Fahriye Evcen’in ilişkisi nikah masasına taşınıyor. Düğün için Burak Özçivit’in başrolde yer aldığı Star TV dizisi ‘Kara Sevda’nın sezon finali yapması bekleneceği iddia edilirken ünlü çiftin düğün tarihi ile ilgili son bilgi ailesinden geldi. Geçtiğimiz ay nişanlanan çitfin düğün için hazırlıklara başladıkları da konuşuluyor.

İşte Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in düğün tarihi

Aralık ayında kendi doğum gününde sevgilisi Fahriye Evcen'e evlilik teklifinde bulunan Burak Özçivit, hemen sonra kız isteme merasimi, Almanya’nın Solingen şehrinde gitti. Aile arasında gerçekleştirilen törende ünlü isimler nişanlanmıştı. Milliyet Gazetesi Yazarı Ali Eyüpoğlu bugünkü köşe yazısında, Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in düğün tarihlerini yazdı.

İşte Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in düğün tarihi

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit ile ilgili bilgiyi ailesinden aldığını söyleyen Milliyet Yazarı Ali Eyüpoğlu, şunları yazdı: Başrollerini Murat Yıldırım’la Fahriye Evcen’in paylaştığı “Sonsuz Aşk” filmi vizyona girdi. Deniz Akçay Katıksız’ın yazdığı Ahmet Katıksız’ın yönettiği “Sonsuz Aşk”, adından da anlaşılacağı gibi aşk filmi... Dram da var “Sonsuz Aşk”ta, komedi de... Önceki gece Kanyon’daki galasında izlediğim filmin konusu özetle şöyle: Can (Murat Yıldırım), genç yaşta profesör olmuş, başarılı bir cerrah, Zeynep (Fahriye Evcen) ise onun evine temizliğe gelen genç ve güzel bir kızdır. Başta hastanenin müdiresi olmak üzere birçok genç kadının çok beğendiği Can, çalıştığı kurumun kuruluş yıldönümü yemeğine onlardan biriyle değil Zeynep’le gider. Hastane sahibinin yaptığı sürpriz, Can’ın planını bozar. Can’la temizlikçisi arasında arasında tutkulu bir aşk başlar.

İşte Fahriye Evcen ile Burak Özçivit'in düğün tarihi

Filmi, ekibe ayrılan salonda izledim. Can’la Zeynep’in ağlarını ören kader, bana da torpil geçti. Çünkü koca salonda tesadüfen Fahriye Evcen’le nişanlısı Burak Özçivit’in ailelerinin yanını seçtim. Sağımda Burak Özçivit’in annesi Ceyhan, onun yanında Fahriye Evcen’in yengesi Sanün, amcası Necmi vardı. Dünürler Bülent Özçivit’le Ramazan Evcen ise üç koltuk ötede yan yana oturuyordu. Burak Özçivit’in kız kardeşi Burçin de önümüzdeydi. Nişanı yaptınız, nikâh ne zaman diye sorduğum anne Ceyhan Özçivit, “Burak’la Fahriye üç aya kadar evlenecek. Düğün için yer bakıyoruz” dedi.