BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47

İşte en hızlı İtalyan

İşte en hızlı İtalyan

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi ferrari gelmiş geçmiş en hızlı yol otomobili ferrari 599 gto'nun tanıtımını pekin'de yapacak...

İşte en hızlı İtalyan

İtalyan lüks spor otomobil üreticisi Ferrari gelmiş geçmiş en hızlı yol otomobili Ferrari 599 GTO'nun tanıtımını Pekin'de yapacak...

İşte en hızlı İtalyan

Ferrari’nin geçtiğimiz yıl tanıtılan 599XX konsept otomobili temel alınarak geliştirilen ve İtalyan markanın gelmiş geçmiş en hızlı yol otomobili unvanına sahip Ferrari 599 GTO modelinin dünya lansmanı, Nisan ayı sonunda düzenlenecek Pekin Otomobil Fuarı’nda gerçekleştirilecek.

İşte en hızlı İtalyan

Sadece 599 adet üretilecek olmasıyla dikkat çeken Ferrari 599 GTO için Tofaş çatısı altında Ferrari ve Maserati markalarının ülkemizde distribütörlüğünü yürüten FerMas ise dünya tanıtımından önce 599 bin Euro’dan başlayan fiyatla Türkiye’de de sipariş almaya başladı.

İşte en hızlı İtalyan

599XX konseptini andıran tasarım ve teknolojik öğeleri gösterişli ve agresif tasarımlı bünyesinde barındıran Ferrari 599 GTO, yılın ikinci yarısından itibaren ilk müşterilerine teslim edilmeye başlanacak.