BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
YEREL SEÇİMLER 2019

İşte Ekrem İmamoğlu'nu kızdıran Sezai Temelli videosu!

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin "Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o şehirde yaşayan 3 milyon Kürdün oyu ile seçilecektir" sözlerini yalanladı.

HDP EŞ Genel Başkanı Sezai Temelli, katıldığı bir televizyon programında yaptığı açıklamayla CHP ile kurdukları ittifakı bir kez daha itiraf etti. Temelli, "Mansur Yavaş da bilecek ki seçilmişse HDP oyları ile seçilecektir. Ekrem İmamoğlu seçilmişse bilecek ki o şehirde yaşayan 3 milyon Kürdün oyu ile seçilecektir" dedi.

Temelli'nin bu sözleri gündemdeki sıcaklığını korurken CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu da sert bir açıklamayla ittifakı yalanladı. 

"Mardinliler Vakfı Buluşması"nda konuşan İmamoğlu, ''Tarzım değil ama burada paylaşacağım'' diyerek şunları söyledi;

''Bu Hürriyet Gazetesi. 'HDP yönetecek' diye manşet atmışlar. 'HDP Yönetecek'! Bunu kim demiş? HDP'nin eş başkanı söylemiş! Söylememiş adam öyle bir şey ya, söylememiş! Yok böyle bir laf ya! Nereden çıktı yalan haberi manşete taşımak? Hürriyet Gazetesine yakışır mı?

"Sezai Temelli'nin Böyle Bir Cümlesi Yok"

Aynı şey, CNN Türk. 'Sezai Temelli: İstanbul ve Ankara İmamoğlu ile başlayıp HDP yönetecek!' Yok böyle bir cümlesi ya! Ayıptır, yazıktır, günahtır! Utanın! Düzeltin kendinizi. Bu yalan haberi yapmaktan dolayı, milletin zihninde, kalbinde, vicdanında mahkum olmak istemiyorsanız bu haberi düzeltin kardeşim.

"Hadi İşinize Bakın"

Yoksa bu zihin sizi yargılar. 3-4 kanalda ortak haber yapmalar, vesaireler… Ne ortaklıkları var, ben bilmem! Sizin o iki üç tuşa basarak yazdığınız haberler, vitrine koyduğunuz işler mişler, bizi yolumuzdan vazgeçiremez. 'Hadi oradan' deriz. Hadi işinize bakın, hadi oradan! Dalga geçer millet sizinle'' sözleriyle tepkisini ortaya koydu.

Sitene Ekle