BIST 9.916
DOLAR 32,47
EURO 34,79
ALTIN 2.440,57

İşte bu yılın parlayan yıldızları!

İşte bu yılın parlayan yıldızları!

Her sene seçilen Panetene Yıldızı Parlayanlar ödülü kategorisine seçilen üç güzel yıldız bu sene kim seçildi? Bakın dizilerde izlediğimiz performansını çok beğendiğimiz o güzeller kimlermiş?

İşte bu yılın parlayan yıldızları!

44. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni için heyecan her geçen gün artıyor. Büyük gün öncesinde üç genç oyuncunun yüzü güldü; 3’üncü yılına giren ve herkesin merakla takip ettiği “Pantene Yıldızı Parlayanlar” ödül kategorisinin kazananları belli oldu. Bu yıl 44’üncüsü düzenlenecek olan, Türkiye’nin en prestijli ödül töreni Pantene Altın Kelebek Ödülleri’nin hazırlıkları başladı. Müzik ve televizyon dünyasının yıldızlarının halkın oylarıyla belirleneceği büyük gece öncesinde, üç genç oyuncu müjdeli haberi aldı. Kamuoyunun yakından takip ettiği kategorilerden biri olan “Pantene Yıldızı Parlayanlar” ödülünün sahipleri belirlendi.

İşte bu yılın parlayan yıldızları!

Pantene Altın Kelebek özel jürisi tarafından belirlenen ve yer aldıkları projelerde sergiledikleri başarılı performanslarıyla geçtiğimiz yılın en dikkat çeken isimleri arasında yer alan Melisa Şenolsun, Hazal Filiz Küçükköse ve Miray Daner, bu yılki törende sahneye Pantene Altın Kelebek’in parlayan yeni yıldızları olarak çıkacak. “Kiralık Aşk” dizisinde Sude karakterine hayat veren Melisa Şenolsun, başarılı geçen iki sezonun ardından final yapan “Kara Sevda” dizisinde Zeynep’i canlandıran Hazal Filiz Küçükköse ve yılın en çok beğenilen projelerinden “Vatanım Sensin”de oynadığı Hilal rolü ile seyircinin beğenisi kazanan Miray Daner, başarılı performanslarıyla bu değerli ödüle layık görüldü.

İşte bu yılın parlayan yıldızları!

Hazal Filiz Küçükköse “Haberi sette çok önemli ve duygusal bir sahne çekerken, çekim arasında aldım. Gözyaşlarım, mutluluktan attığım kahkahalara bıraktı yerini bir anda. Başarımın böyle prestijli bir ödülle taçlandırılması beni çok onore etti.” Hayatta herkesin kendi mucizesini yarattığı anlar vardır. Hazal Filiz Küçükköse, daha üniversite üçüncü sınıf öğrencisiyken gelen bir telefon üzerine final sınavına girmeyip deneme çekimlerine giderek çok başarılı bir oyuncu olma yolunda, hayatının en cesur kararlarından birini vermiş. Bu yıl “Kara Sevda” dizisinde canlandırdığı Zeynep Soydere karakteriyle şöhretinin zirvesine koşarken, yeteneği, gücü ve başarısı ile o da kendi mucizesini yarattı.

İşte bu yılın parlayan yıldızları!

Melisa Şenolsun “Bu ödülü aldığımı öğrendiğim zaman, içim heyecan ve neşe ile doldu. Artık geleneksel hale gelmiş ve geçmiş yıllarda genç jenerasyondan çok yetenekli isimleri taçlandırmış bu ödülün benim de kariyer hikayemde yer alacak olması, benim için bugün paha biçilemez. Pantene Altın Kelebek gecesini heyecanla bekliyorum.” Melisa Şenolsun henüz 6 yaşındayken ablasının yıl sonu gösterisini en ön sıradan izlerken ışıkların ve sahnenin büyüsünden etkilenerek tiyatroya başlama kararı aldı. Lisede Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosu’nda yer aldıktan sonra, “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisindeki performansıyla dikkat çekti. “Kiralık Aşk”ta Sude rolüyle iyice parlayan oyuncu, böylece kendi mucizesini yarattı.