BIST 9.712
DOLAR 32,52
EURO 34,79
ALTIN 2.421,02
MEDYA

İşte Benim Stilim'in yarışmacı adayı olay oldu!

İşte Benim Stilim 24 Şubat 2016 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde yarışmacı adayı Ebru Afaruz'un renkli saçları tartışma yarattı.

İşte Benim Stilim 24 Şubat 2016 Çarşamba günü yayınlanan bölümünde yarışmacı adayı Ebru Afaruz podyuma çıkınca Zeynep Vuran, Ebru'nun güzel olduğunu dile getirdi.



Yağmur Taktaş bunun üstüne yerine değiştirmek istediğini çünkü Zeynep'in her şeye güzel dediğini ve bundan rahatsız olduğunu söyledi. Yağmur daha sonra Ebru'nun renkli saçlarını beğenmediğini ve kombinlerinde zorlanacağını belirtti.



Esin Çepni, Ebru'nun saçının marjinal ama abiyesininde çok assolist durduğunu iddia etti ve "Sen hangisisin?" diye sordu. Ebru, yarışmaya dahil olması durumunda çok değişik kombinler yapacağını o yüzden böyle bir kombin yapmak istediğini dile getirdi.



Yeşim Aydın, Ebru'nun saçlarını çok beğendiğini ve Türkiye'de ilk defa Ebru'da gördüğünü söyleyerek Ebru'yu tebrik etti.



Hakan Akkaya, Ebru Afaruz'un da dansçı olduğunu öğrenince artık Tuğba İldiz'in rakibi olduğunu söyledi. Hakan Akkaya daha sonra Tuğba'nın Ebru'dan rahatsız olduğunu farkedince nedenini sordu. Tuğba, önceden tanıştıklarını ve sorun yaşadıklarını inkar etmedi ama nedenini anlatmadı. Bu durum Hakan Akkaya'yı daha çok heyecanlandırırken Nur Yerlitaş "Bir gönül meselesi mi?" diye sordu. Tuğba, Ebru'nun yarışmaya dahil olmaları durumunda hesaplaşacaklarını söyledi.



Jüri daha sonra aynı şekilde profesyonel dansçı ve koreograf olan Ebru'dan dans etmesini istedi. Ebru'nun dansından sonra Hakan Akkaya "Büyük kapışma var" dedi. Tuğba, Meral'in Ebru'dan daha iyi dans ettiğini söyledi. Hakan Akkaya, Tuğba'nın buradan yürüyemeyeceğini söyledi ve Ebru'nun dişlerine göre bir rakip olduğunu bu yüzden birbirini yiyen yarışmacıların arkada dedikodu yapmaya başladıklarını iddia etti.

Sitene Ekle