BIST 9.453
DOLAR 32,59
EURO 34,80
ALTIN 2.498,62

İşte Benim Stilim'den şok karar!

İşte Benim Stilim'den şok karar!

TV8'de yayınlanan ekranların en uzun soluklu moda programalarından olan İşte Benim Stilim'den yeni karar. Program sezon boyunca devam eden jüri krizlerine karşı ayakta dursada yeni kararı ile şaşırttı. İşte o açıklama...

İşte Benim Stilim'den şok karar!

TV8'de yayınlanan İşte Benim Stilim yarışması yayını ile ilgili şok bir karar aldı. Jüri krizleri ile de sıkça konuşulan program yarışmanın uzun süre jüri koltuğunda oturan Nur Yerlitaş'ın vedası sonrası devam etmişti. Son günlerin popüler isim Kerimcan Durmaz'ı kadrosuna katan program misafir jüriler, katılan şarkıcılar özellikle dikkat çeken yarışmacıları ile devam ediyordu. Beklenen reytingi getirmeyen programla ilgili yeni bir karar alındığı iddia edildi.

İşte Benim Stilim'den şok karar!

TV8'de ekranlara gelen 'İşte Benim Stilim' yarışmasının iki hafta sonra ekrana veda edeceği iddia edildi. Posta Gazetesi'nden Mesut Yar'ın, "Bir Efsane Daha Biter" başlıklı yazısı şöyle dedi: "İşte Benim Stilim (TV8) bu sezon git gel yaşayan jürisi, Bahar Candan gibi ilginç yarışmacıları ve son olarak Nur Yerlitaş'ın 'kuş yuvadan uçtu beybi' kararıyla çok konuşulmuştu.

İşte Benim Stilim'den şok karar!

Mesut Yar yazısında, "Açıkçası önceki sezonlarda yakaladığı reyting rüzgarını da özleyerek bu sezonu geçirdi. Ve duyduğuma göre iki hafta sonra final yaparak ekran serüvenini bitirecek. Seversiniz ya da tam tersi ama ben bu formatın gündüz kuşağında ciddi bir boşluğu doldurduğunu ve bazı alışkanlıkları kırdığını düşünüyorum. Hızlı tüketim kasırgası karşısında da bir hayli iyi dayandığını görüyorum" dedi.