BIST 9.645
DOLAR 32,57
EURO 34,77
ALTIN 2.412,28
MEDYA

İşte Benim Stilim All Star'da rekabet kızışıyor!

İşte Benim Stilim All Star 30 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde finale giden yolda rekabet iyice kızıştı.

İşte Benim Stilim All Star 30 Kasım 2015 Pazartesi günü yayınlanan bölümünde Ezgi Ünal galada Aycan-Nurcan Şencan kardeşlerin dansçılara ödeme yapmadığını iddia edince ikizlerde Ezgi'nin kostümcüye ödeme yapmadığını bu yüzden alacakları parayı geri alamadıklarını söylemişlerdi.


İkizler dansçılarla anlaştıklarını, bu konunun Ezgi'yi ilgilendirmediğini söyledi. Nurcan ise bunu arkada söyleyebileceğini neden podyuma taşıdığını sorunca Ezgi konunun ciddi olduğunu düşündüğü ve söylemek istediği için söylediğini belirtti. Nurcan, Ezgi'nin üzerlerinde algı oluşmasını istediği için açıkladığını iddia etti. Ezgi ise konuyu söyleyerek ikizlere kendilerini açıklama fırsatı verdiğini söyleyince Nurcan "Sen aynı durumdayken bunu söylemen ne kadar doğru?" diye sorunca Ezgi çok önce ödemeyi yaptığını bunun kostümcüyle aralarında olduğunu söyledi.


Çiğdem Çelik'te konstümcünün kendisine de bunu söylediğini ve bunu Ezgi'ye yakıştıramadığını söyledi. Çiğdem Çelik artık finale gidildiği için kıyafetten vurulamazsa başka açıklar arandığını iddia etti ve korktuğunu söyledi. Nihal Candan, Çiğdem'in bunu yaptığını için korktuğunu söyledi. Ayşegül Doğan kendisinin böyle şeylerle ilgilenmediğini söyleyince Çiğdem, Ayşegül'le paylaştığı sıkıntısını podyuma taşıdığını ve bundan sıyrılmaya çalışmamalarını söyledi. Ayşegül ise Çiğdem'in kendisini araştırdığını söyledi. Sima Şerafettinova, Ezgi'nin giydiklerinin hep eski gibi durduğunu söyledi.

Sitene Ekle