BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
MEDYA

İşte Benim Stilim All Star'da ortalık karıştı!

İşte Benim Stilim All Star 05 Kasım 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Gülşah ile Çiğdem arasında gerginlik yaşandı.

İşte Benim Stilim All Star 05 Kasım 2015 Perşembe günü yayınlanan bölümünde Çiğdem Çelik'in "Orada bari düşünme" diye Gülşah Yılmaz'a yorum yapması Nihal Candan tarafından "Bence Çiğdem espri yapmıyor, Gülşah'tan şikayetçi olduğu birşey var onu söylemek için yol açıyor" diye yorum yapınca ikili arasında tartışma yaşandı.



Çiğdem son zamanlarda kendisini izleme fırsatı olduğunu ve kendisini doğru ifade edemediğini gördüğünü, bu şekilde görünmekten hoşlanmadığını söyledi. Nihal Candan ise Çiğdem'in bu yorumuna insanlar bir zaman sonra doğalına dönüyor bu senin kendi kişiliğin dedi. Çiğdem'in sosyal medyadan kendisine yapılan kötü yorumlardan dolayı böyle açıklamalar yaptığını iddia etti. Ayşegül Doğan'da yorumlarıyla Nihal Candan'ı doğruladı. Çiğdem ise Nihal'in küçük takipçilerinden başka bana kötü yorum yapan yok ama seninle ilgili 100 tane yorumun 90'ı seninle ilgili diyerek Ayşegül'e daha fazla yorum geldiğini söyledi.



Öykü Serter, Çiğdem'in Gülşah'la ilgili asıl mevzunun ne olduğunu sorması üzerine Çiğdem kuliste taktığı çantanın Gülşah tarafından sorgulanmasından rahatsız olduğunu ve Güşah'ın bütün yarışmacılara bu şekilde davrandığını söyledi. Gülşah Yılmaz, Çiğdem Çelik'in bu lafları üzerine gözyaşlarına boğuldu. Gülşah bir haftadan beri gergin olduğunu ve Çiğdem'in bunu bildiği halde konu yaratmak için geldiğini söyledi. Gülşah arkadaşları tarafından çok bilmiş ve çok yorum yapan kişi olarak yansıtıldığını, buna alındığını söyledi.



Çiğdem'in bunu burada söylemesine kızan Gülşah "Ben burada giyinip notumu almak istiyorum" dedi. Çiğdem 'in anısını anlatmasına izin vermeyen Gülşah ile ikili arasında ipler iyice gerildi. Daha sonra Nihal'in müdahale etmesi Çiğdem'i sinirlendirdi. Gülşah, Çiğdem'e "Herkes farklı kendi kurallarına göre kimseyi yargılama" diye çıkıştı.



Nur Yerlitaş'ın araya girmesiyle tartışma sonlandı. Daha sonra jüri karşısına geçen Gülşah Yılmaz'a jüriden destek geldi. Çiğdem Çelik, Gülşah Yılmaz'ın bu konuda hassas olduğunu öğrenince Çiğdem, Gülşah'ın yanına geldi ve sarılarak özür diledi. Kemal Doğulu'nun Gülşah'a sarılarak pozitif enerji vermesi stüdyoda alkışlandı.

Sitene Ekle