BIST 9.525
DOLAR 32,56
EURO 34,76
ALTIN 2.492,38
GÜNCEL

İşte Afrin şehidinin son sözü

Afrin gazisi Muzaffer Doğan: Şehit Uzman Çavuş Enes Sarıaslan son nefesini kucağımda verdi. Sanki gülüyor gibiydi. Son sözü ise ‘Vatan’ oldu

Afrin gazisi Muzaffer Doğan: Şehit Uzman Çavuş Enes Sarıaslan son nefesini kucağımda verdi. Sanki gülüyor gibiydi. Son sözü ise ‘Vatan’ oldu. Sarıaslan'ın (24), harekâtın 3'üncü günü olan 23 Ocak'ta Hatay'dan Suriye'ye geçerken "Düğüne gidiyoruz" diyen askerlerin arasında yer aldığı ve röportaj verdiği ortaya çıkmıştı

Zeytin Dalı Harekâtı'nda yaralanan ve hastanedeki tedavisinin ardından getirildiği memleketi Adıyaman'ın Çemberlitaş köyünde ziyaretçileri kabul eden Uzman Çavuş Muzaffer Doğan, Adıyamanlı şehit Enes Sarıaslan'ın hikâyesini ve o gün yaşadığı acı tesadüfü anlattı.

Sabah'ın haberine göre;764 nolu tepede birkaç metre aralıklarla timler halinde ilerledikleri sırada önlerindeki timin saldırıya uğradığını söyleyen gazi Doğan şunları anlattı:

'HEMŞERİM ÇIKTI'

"Biz de hemen mevzi alıp karşılık vermeye başladık. Bu sırada hemen önümde yatan yaralı biz uzman çavuşu kucaklayarak kendi bulunduğum mevziye aldım. Yarası çok ağırdı. Kucağımda şehadete ulaştı. O an sanki yüzüne nur inmiş gülüyor gibiydi. Sanki cennette peygamber efendimize komşu olduğu yeri görmüş gibi bir yüz ifadesi vardı.

Sitene Ekle
Etiketler