BIST 9.722
DOLAR 32,56
EURO 34,98
ALTIN 2.423,52
MEDYA

İstanbullu Gelin'e damga vuran Bu Şehir şarkısı

Star TV'de 28 Eylül Cuma akşamı ekrana gelen İstanbullu Gelin dizisinin 55. yeni bölümüne Candan Erçetin ve Ceza'nın seslendirdiği Bu Şehir şarkısı damgasını vurdu. İşte İstanbullu Gelin'in son bölümünde çalan Bu şehir şarkısı...

Star TV'nin sevilen dizisi İstanbullu Gelin'in önceki akşam yayınlanan 55. bölümüne Candan Erçetin ve Ceza'nın seslendirdiği 'Bu Şehir' şarkısı damga vurdu. İşte izleyiciyi ekrana kilitleyen o anlar... 

Peki İstanbullu Gelin'in son bölümünde neler yaşandı? 

İstanbullu Gelin 55. Bölüm Özeti: Boranlar, İstanbul’daki yeni hayatlarına adım atarlar. Bu durum tüm ailede olduğu gibi Ülfet için de farklı bir hayatın başlangıcıdır. Faruk, arkadaşı Okan’ın yanındaki yeni işine başlar ve sadece sıradan bir çalışan olmanın zorlukları karşı karşıyadır.

Süreyya özlem duyduğu arkadaşı Dilara’ya İstanbul’da kavuşur fakat bu kavuşma Ülfet’in varlığı nedeniyle Boranlar’a sorun olarak dönecektir. İpek ise eski hayatının özlemini Nişantaşı’nda fazlasıyla hissetmeye başlar. Fevri bir davranışı ise Esma’yı Ülfet karşısında yerin dibine sokacaktır.

Fikret içindeki Adem öfkesi ile mücadele etmenin yollarını ararken Adem de boş durmamaktadır. Adem, Ülfet ile yaptığı bir konuşma sonrasında Faruk Boran’ı zor duruma sokacak bir adım atar.

Sitene Ekle